Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 43705, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.224.53.202')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза мініатюра

Покинуті 1

© Надія, 10-12-2016
Релігія зв'язує людей. Шалений страх, впущений колись у дитяче серце, розростається там плющем, розриває шкіру та в'ється навколо шиї. Заліплює очі, дістає до самої горлянки. Мовчить.
Ніщо вже не зітре сліди від кайданів на моїх руках, не зможе змусити мене забути про Нього. Він - є. Я відчуваю Його, але не почуваю себе винною за те, що плюю йому у лице. Даруйте, надто підло було б просити пробачення, знаючи, що потім знову піддасися спокусі гріха. Чи я неправильна? Певно. Але я така є, і Ти можеш ненавидіти мене з усією силою, любити до безтями чи бути розчарованим. Та не покидай мене, бо я Тебе кличу. Не забудь подати руку, коли я майже згнию.
Я пам'ятаю, як необережний крок затягнув мене у прірву. Внизу - каміння, в небі - люди. Руки в безтямі хапали землю, легені - повітря, але я була напрочуд спокійна, не розуміючи галас навколо, зсуваючись разом з іншими, що були тут до мене.
Я підіймаю очі нагору, та замість облич бачу чорні гримаси, що міняються місцями, стрибають з місця на місце, дико сміючись, вигукуючи моє ім'я.
Очі - у землю, я більше нічого не чую.
Мої руки залишилися такими ж ніжними, на відміну від повністю роздряпаної гілками татової спини.
"Бог тобі допоміг"
Чи допоможеш ти мені зараз, а чи дозволиш швидко померти, обірвавши надію на нещиру молитву перед неминучим Адом?
Якби я тільки не знала про Тебе, я б не краяла своє серце дурними страхами.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© А.А, 14-12-2016
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.89048290252686 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …