ЗАПЕРЕЧНИКИ.
Чим більше ми цікавимося геноцидом народу України, тим більше ми дізнаємося про трагічні дні 32/33 років минулого століття. Жителі села нам розповідають, як вмирали їхні родичі, знайомі, сусіди навесні 33-го року. Нам розповідають про голодних людей, які втратили надію вижити в ті дні. Голодні люди ходили, як тіні. Час для них зупинився. Їм не підвладний був страх. Вони були доведені до божевілля. Голодні люди не давали звіту діям своїм рукам. У передсмертних агоніях, не усвідомлюючи своїх вчинків, відрізали частини тіла у померлих людей, і померлих маленьких дітей. Люди, що втратили контроль над своїми діями, скоювали злочини.
І тепер, коли український народ переніс на собі стільки принижень, випробувань і страждань під час голодомору, зустрічаються особи, які заперечують голодомор. Мало того, вони звинувачують українців у тому, що в смертях людей пі час голодомору винні самі українці.
Свідки, які вижили в ті часи, розповідають про голодомор українського населення в телекамери. Може і вони говорять не правду? Роберт Конквест був свідком голодомору. Він у своїй книзі «ЖНИВА СКОРБОТИ» описав багато випадків голодної смерті в жорстокі дні весни тридцять третього року. Йому також не треба вірити?
Панове, ви відмовляєтеся вірити в те, про що ми описуємо вище, і про що багато видань глаголют протягом останніх десятиліть. Вважаємо, ваші батьки не відчували у своєму житті голод. Вони не знали, чим пахне голодна смерть. Інакше, вони вас присвятили б у правдиві події голодної смерті.
Нігіліст, повір в істину! Зніми тягар з душі своєї. Той, хто позбавлений дару співчуття, жалю і логічного мислення, - той позбавлений дару мудрості. Та Бог їм суддя.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design