Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 43475, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.117.145.146')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Розмова

© максим, 25-10-2016
Вони сиділи в затишній квартирці на лівому березі Києва: біла ковдра, оливкові меблі, ремонт в стиль арт-деко, лампа з IKEA, що засвітився в фільмі про людину-павука, на стіні червоні маки, сучасний великий телевізор, глянцевий  фіолетовий куб на якому розмістилося керамічне надкушене яблуко: данина Apple, чи первісному гріху, а можливо пам'ятник українцеві, що якщо не з'їсть, то понадкушує. Він: чоловік -Ч., українець, років 30-32, симпатичний, красиві темні очі, зачіска як кажуть - "козачок", синя сорочка, сучасного крою штани. Його робота допомагати іноземцям вести бізнес в Україні, має освіту аудитор, та економіка підприємств, розуміється на психології, медицині та біомеханіці говорить правду, не говорить зайвого, щирий. Має багато друзів жінок, розуміє дівчат як людей, уявляє як важко бути слабкою статтю, знає що природа нагородила панянок неприємною щомісячною процедурою, і здивований тим, що для продовження свого генетичного коду чоловіку потрібно лише 10 хвилин, а жінкам 9 місяців, дізнався чому дівчата мають бути красивими як пташечки, і який статус і проблеми дає взуття на підборах. Вона:жінка - Ж, іноземка, років 25-27, красиве лице, спортивне тіло, зелені очі, біле фарбоване волосся, біла ділова сорочка чорна спідниця, чорні панчохи. Працює на іноземні корпорації, знає іноземні мови, вільно спілкується російською, в захваті від української, подобається чоловікам, багато подорожує, приємна в спілкуванні. Спокійно їздить у трамваях та метро, також без проблем їздила у фастівській електричці, без дверей в туалеті, але дуже боїться маршруток особливо здивувала пічка в салоні з сантехнічними трубками. У нього стакан з віскі, колою та льодом, у неї келих з вином
Ж - Розкажи мені про Україну.
Ч - Про Україну? Ну знаєш криза, АТО, війна.
Ж - Багато розвинутих країн ведуть війни: Туреччина, Арабські Емірати, Ізраїль.
Ч - Ну в нас гарна природа, адекватні люди, незалежності України лише 25 років, але нам повезло, що в нас є покоління людей які не уявляють що таке Радянський союз.
Ж - Я хочу щоб Україна стала моєю домівкою, Київ нагадує мені Мілан, такий спокійний, столиці за кордоном не відпочивають по 24 години поспіль
Мій батько був українцем, тому, мабуть мені тут так подобається і люди нормальні, і так багато високих дівчат.
Ч - Ти замітила? Це тому що ми їмо м'ясо вирощене за допомогою гормонів росту, потрапляючи в молодий організм вони виступають каталізаторами деяких фізіологічних процесів.
Ж - Можливо. Але українці мені подобаються, відчувається щось таке близьке, рідне.
Ч - Хочеш підчепити олігарха?
Ж - Подивимось. Але це не ціль, я хочу відкрити і розвивати тут бізнес. Так я вродлива, але не дурна, розумію, що кожен рік з'являються молоді красиві дівчата, конкуренція зростає.
Ч - Бізнес в Україні? Знаєш, що в нас зараз бідненький народ.
Ж - Це насторожує, але натомість легко створити щось в країні де нічого нема.
Ч - Про, що це ти? Чим збирається займатися?
Ж - Для початку взуттям, ще можливо одягом.
Ч - Взуттям?
Ж - Так, босоніж ходити не будеш. Я на цьому розуміюсь, маю смак, консультую багато взуттєвих компаній з Італії та Туреччини.
Ч - Вважаєш в нас немає взуттєвого бізнесу?
Ж - Нумо подивімось: в Україні приблизно 40 мільйонів людей, тому для задоволення внутрішнього попиту потрібно приблизно стільки ж мільйонів пар взуття на рік. В асоціації виробників входять більше ніж 1000 підприємств галузі, тепер назви мені хоча б 5 з них, може 3 бренди.
Ч - Ну Запорізька "Міда", ну ще "Талан", що шиє берці для військових, більше не назву.
Ж - Ось бачиш!
Ч - Ще чимось?
Ж - Так, можливо займуся нерухомістю. Класний бізнес: купуєш нерухомість, тим паче, що у валюті ціни на мінімумі, ремонтуєш, тут складніше, дуже мало нормальних будівельників, може 1 з 10 чоловіків, і здаєш в оренду. Гарний бізнес, що принесе живу копійку, що місяця, і не треба турбуватися про житло для дітей. Хоча, повторюся, будівельники можуть ввести у мінус, і можеш рік робити ремонт, який можливо зробити за місяць.
Ч - Може щось глобальніше?
Ж - Ну не знаю, одяг з аєрогелю, взуття з сенсорними панелями, шкарпетки, що в 15 раз міцніше за залізо, хотілось би щоб ці технології українці сприймали буденно. Хотілось би ще випускати сонячні панелі на основі кремнію, тим паче що в Україні запаси основної сировини для виробництва кремнію- кварцитів - перевищує 180 млн. тон., а Овручское родовище кварцитів за якістю кристалічних кварцитів і запасам не має аналогів в Європі.
Ч - Непогано. Тобі казали, що я працюю лише з тим, з ким я хочу.
Ж - Так, я чула, і яка буде відповідь?
Ч - Позитивна, я допоможу тобі. Ти подобаєшся мені як людина, і ще більше як дівчина. Мені здається що якщо б існувала Афродіта, вона б була схожою на тебе.
Ж - Дякую, дуже приємно. Може підемо прогуляємось?
Ч - Чому б і ні...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Вікторія Т., 26-10-2016
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1015169620514 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …