Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51004
Рецензій: 95751

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 43398, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.149.25.85')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

Це кіт

© Максим Т, 11-10-2016
Сходова клітка багатоквартирного будинку.

- Добридень. Це що, собака?
- Це кіт.
- А чому без намордника? І шворку б не завадило, все ж таки собака.
- Це кіт.
- А цей ваш собака, він від сказу щеплений? Це що – сторожовий пес?
- Та це ж кіт!
- Що ви репетуєте, ви нервуєте собаку, дивіться, ще кинеться на мене.
- Це кіт. І він спить.
- Ти що, цькувати мене будеш своїм собакою? Та це ж все одно, що холодна зброя! Це тюрма!
- Це кіт, кіт, кіт!
- Алло, поліція, мене сусід собакою цькує! Поліція, вбивають, рятуйте!

З’являється поліцейський.

- Громадяни, зберігайте спокій. Хто викликав поліцію, де собака?
- Я викликав, а ось цей мене собакою цькує!
- Це кіт.
- Громадяни, розберемося. Де собака?
- Це кіт. Він спить. Собаки нема.
- Собака зараз і вас кусатиме, поліція ви чи не поліція, вбийте вже цього скаженого пса!
- Громадянин, заспокойтеся. До собака?
- Це кіт. Собаки нема.
- Він же мене на ваших очах жере, поїдом їсть! ААА! Це посадовий злочин! Ви злочинець! Рятуйте!
- Громадянин, тут нема собаки, заспокойтеся. Алло, "швидка", потрібна допомога, виїжджайте.
- А! Рятуйте! Мене цькують собакою!
- Це кіт. Він спить.
- Громадянине, ви як почуваєтесь? Давайте підемо до відділку, складемо протокол, вас огляне лікар, винних покараємо, постраждалим допоможемо, все за законом.
- Сусіди! Люди! Вбивають! Допоможіть! ААААААА! Собака!

З’являється лікар «швидкої».

- Громадянин, ось лікар, покажіть йому ваші рани.
- Пане, де травма?
- Ось же, ось, руки, ноги – все погриз, клятий собака, оцей на мене його нацькував. Поліція, вбийте ж її! Благаю!
- Громадянин, це кіт.
- Пане, я не бачу жодних укусів. І собаки не бачу. Давайте вийдемо на вулицю, подихаємо повітрям, заспокоїмось?
- Ні, не вийдемо… я вже не можу йти… я стікаю кров’ю, допоможіть, де ноші?!.. (всі швидко спускаються сходами, виходять на вулицю)
- Громадяни, люди, не зупиняйтеся! Мене цькують собакою, поліція не діє, лікар не надає мені допомоги! Людоньки, рятуйте! Заберіть від мене цього собаку!
- Це кіт.
- ААААААААААААААААА!

Утворюється невеличкий натовп з перехожих.

- Що, комусь зле? Що трапилось?
- Мене покусав собака!
- Це кіт. І він спить.
- На тобі! Сволота! Мерзотник! Ти мене завжди ненавидів! І тобі – на! Теж мені поліція! Продався! Лікарю – ось і тобі на! На! На! На! Всі продалися! Та я вас врятую. І собаку цього вб’ю, і продажну поліцію вб’ю, і продажну медицину вб’ю, і сволоту цю, що людей скаженим собакою цькує, і вас, байдужі перехожі, я вас усіх вб’ю! На тобі, і тобі, і ти тримай! Сволота! Всіх вбити! Собачники! Продажні тварі!
- Ти руки при собі тримай, шановний, кликав на допомогу, а тепер кидаєшся на людей.
-  Сволота, сволота! Всіх уб’ю!
- Громадяни, відійдіть, це може бути небезпечно. Лікарю, я його потримаю, швиденько йому щось заспокійливе... Дякую.
- ААА! Собака! Собака!!! Собака… Соба… Со…
- Добре, лікарю, забирайте його. Громадяни, не розходьтеся, будете свідками, складемо протокол. Дякую всім за сприяння та допомогу.

«Постраждалого» забирає «швидка».

- А як щодо собаки?
- Це кіт.
- Але собака був? Той, що покусав?
- Це кіт. І він спить.
- Поліція, ви собаку все ж таки пошукайте. Тут люди ходять, дітки бігають, а вона, може, сказилася. Якби чого не трапилося.
- Громадянине, заспокойтеся, розберемося.
- Що значить «заспокойтеся», а якщо він на мене нападе? Шукай собаку!!!
- Громадянине, собаки нема. Є кіт, і він спить. Громадянин, якого забрала «швидка», мабуть, хворий. Свідки, залишайтеся, інші всі вільні. Прошу, розходьтеся.
- Ми у вільній країні живемо, слава Богу, що значить «розходьтеся»?! Якщо його «швидка» забрала, його собака таки покусав! Саботажник! Шукай собаку!
- Громадянине, прошу зберігати спокій. Я, оперативний уповноважений, прибув на місце пригоди за викликом постраждалого. Також на місце пригоди мною було запрошено лікаря. Собаки на місці пригоди не виявлено. Виявлено кота, він спить. Лікар на тілі постраждалого травм, укусів, подряпин не виявив. Кілька випадкових свідків, я та лікар отримали легкі тілесні ушкодження. Постраждалого доправлено до лікарні для обстеження та надання допомоги. Заяв від тих, хто отримав легкі тілесні ушкодження, поки що не надходило. Будете писати заяви?
- Ні, ми вже пішли.
- Але постраждалий таки був? Отже, і собака є! Ти мені тут не забивай баки, страж порядку, знаю я таких, не просто так його до лікарні забрали! Кришуєш собачника, суко?!
- Громадянине, я при виконанні, за образу будете відповідати. Заспокойтеся, собаки нема, очевидно, що й не було.
- А! Суки! Розвели собак! Купили поліцію! Я вас усіх на чисту воду виведу!
- Громадянине, закликаю вас зберігати спокій…
- До біса спокій! Дивіться, ось він, той собака! Заберіть його від мене! ААА!!! Ой!!!
- Це кіт.
- Він кидається, він же скажений, рятуйте! АААААА!!!
- Це кіт, і він спить.
- Громадянине, тут нема собаки... Алло, «швидка»? Бригаду, будь ласка, так, знову, та ж адреса. Так, ще один буйний.
- Аааа, рятуйте, люди, рятуйте, мене собакою цькують! Допоможіть, благаю, тут скажений пес! Продажна поліція! ААААА! Ой! Боляче! Тримайте її!
- Громадянине, зараз приїде лікар, ми вам допоможемо, розійдіться, це може бути небезпечно.

З’являється лікар «швидкої».

- Ось і лікар. Прошу, лікарю, ще один клієнт для вас, будь ласка, швиденько, заспокійливе, і везіть його туди ж, до першого, я приїду пізніше.
- Гадюко, в КДБ тренувався, фашист! В таборах людей катував! Кат! Собака! АААА! Собака! Рятуйте! Ря...
- Це кіт, і він спить.
- Вкололи? Забирайте його.

«Постраждалого» забирає «швидка».

- А що це тут відбувається?
- Громадяни, панове, вже нічого не відбувається, все в порядку, розходьтеся.
- А все ж таки? Серед білого дня поліція, крики, ґвалт, «швидка» вже другий раз поспіль, все може бути… А це що, собака? Чому без намордника та шворки?! Поліція, ви куди дивитеся, де ваші очі?!
- Це кіт.
- Так отут змова?! Ти, падлюко, людей цькуєш під прикриттям поліції, а постраждалих одразу в лікарню доправляють?! Ні фіга собі розваги!!! Людожер! Мерзота!!!... Та заберіть від мене цього собаку!!!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© ВЛАДИСЛАВА, 13-10-2016

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олена , 12-10-2016

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
©  , 12-10-2016

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Михайло Нечитайло, 11-10-2016

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Sholar, 11-10-2016
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.89836382865906 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …