Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 43130, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.141.41.187')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Третина години з XXII ст.

© Роман, 06-08-2016

07:05 (noname) - заявка на придбання вашого світу hypperphantom-z.

07:06 (you) - ок. кібер чи кібер+ріал?

07:07 (noname) - ні. не місце в hypperphantom-z. права на  hypperphantom-z. усі версії.

07:11 (you) - я про це не думав. z-ка - єдине, що мене годує. хіба що ділянка he++ на узбережжі, десь у скандинавії, гектарів 5.

"Який дурень на це піде? Хто продасть землю "хай-еко два  плюси"?"

07:13 (noname) - за 46 діб 4 години 46 хвилин ви маєте підтвердити статус. коштів на підтвердження ви не маєте. аналіз можливостей - 54,76/45,24. наша пропозиція: ділянка 2,14749 га зі 103 м. узбережжя, зона he++, скандинавія (координати+srtv, URLO #08091994ska) + дозвіл некомерційного будівництва на 4,5% та 50m'unmo без сплат та податків. пропозиція дійсна 15 хв., до  07:28. не обговорюється.

"Статус  "приховано"... Або корпорація, або хтось..."

07:17 (you) - оглянув. приймаю.

07:18 (noname) - приймаю. регістрація на NGMC. Заявку подано. підтвердіть.

07:21 (you) - підтверджено.

07:21 (sys) - усі права на світ hypperphantom-z передано іншій особі. вам заборонено будь-які подальші дії зі світом hypperphantom-z. світ hypperphantom-z для вашого id заблоковано. ваш гаджет очищено від будь-якої інформації, пов'язаної зі світом hypperphantom-z. будь-які спроби несанкціонованого проникнення до світу hypperphantom-z переслідуються відповідно до glc #3.3.
07:22 (sys) - Вітаємо! Ваш статус змінено на "впевнений". Переглянути пропозиції (оновлено відповідно до статусу): партнери/медицина/подорожі/гаджет+ (оберіть потрібне).

"Я - землевласник у зоні he++... Неймовірно... Фантастика... А ще б місяць-два - й повний сайбер, перший рівень, "матриця"... Подати заявку на будівництво... 2-3 доби й я на власній землі high-eco++... Я - впевнений мільярд!..."

07:22 (sys) - Вітаємо! Пропозиція Партнери для Вашого статусу: жіноча стать/чоловіча стать/двостатєві/гаджет+ (оберіть потрібне).
07:23 (sys) - Вітаємо! Пропозиція від GWWN щодо Вашого інтерв'ю "Шлях до впевненого мільярду". Ознайомитись?
07:23 (sys) - Вітаємо! Для Вашого статусу медичні послуги рівня АВ+. Обрати заклад?

"Дивно, вперше за два роки без z-ки... можу нічого не робити... Як воно без віртуала?  Як вони раніше жили без цього? Нумо гляну... Що там у вікі...  "Віртуальний (віртуально-реальний) період розвитку людства... бла-бла-бла... прийшов на зміну історичному періоду, якому, в свою чергу, передував міфопоетичний..."  Треба буде переглянути докладніше..."

07:24 (sys) - Вітаю! Приватний консультант для Вашого статусу: людина/гаджет+ (оберіть потрібне).
07:24 (sys) - Вітаю! Для Вашого статусу відкрито глобальний інфоресурс рівня b+. Скористайтеся!  Потрібна допомога?
07:24 (sys) - Вітаю! Глобальні реал-мандри у приватній капсулі для Вашого статусу! Гід бескоштовно! Наші консультанти (оберіть уподобаного).
07:24 (sys) - Вітаю! Конкурс для забудовників з доступом he++ для Вашого статусу. Відкрити?

"Отже, на власних 2,14 га  я матиму щось поза сучасністю... без перспективи повного сайберу, без обмежень на реальний простір та ресурси... Ха, у мене ж тепер є режим "відпочинок"... Нумо... Треба все зрозуміти та обдумати..."

07:25 (sys) - Ви маєте 17 повідомлень. Чи не бажаєте їх прослухати/оглянути? (оберіть бажане).

У внутрішньому обігу однієї з корпорацій.
07:23 (corp) - техперсоналу. розглянути пакет Z, адаптувати для споживачів першого рівня. тест адаптованої версії на ізольованій у закладі групі розпочати за 72 г. 37 хв. контроль за виконанням покладено на департамент дисципліни.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 2.028783082962 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …