Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 42662, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.16.218.62')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авантюрна проза

Йцукен або Великі Очі

© Вячеслав, 22-04-2016
вічний студент це про мене. звичайно, я ще й працюю. працюю тяжко. ми з Адріаном допомагаємо професору ставити досліди. наш професор матеріаліст. вічно підсовує мені “Антидюрінга” почитати. це смішно, бо я куйнув того “Антидюрінга” ще в пору юності моєї років у п’ятнадцять.
шо, працюєш? питає Адріан. та, кажу, працюю. насьогодні у мене заплановано не забути розписатися в журналі. ого, каже Адріан, так ти серйозно вйобуєш. ще більше ніж я. шо, чайку? у нашого професора велика колекція чаїв. Адріанові сподобався якийсь корейський і він захотів дізнатися його склад. короче, перші дні ми просто так чаї ганяли, а потім Адріан почав корейську вчити і мене ще заодно присадив. через неділю мене осінило. слухай, кажу, на хрін мені твоя корейська. я ще англійської добре не знаю. давай краще кіно знімати. ми ж в Нью-Йорку чи як?
Адріанові ідея сподобалася, а професор пообіцяв виділити пару штук з фонду підтримки та розвитку кінематографу племен вінніпегів та нантикоків. лишень треба було заповнити формуляр про що, власне, буде кіно. ну це простіше простого, каже Адріан. ми будемо знімати порнуху, це завжди в тренді. ти шо, кажу, з дуба впав? чи в сосну в’їбався? ми ж будемо презентувати наш продукт місцевим аборигенам. хочеш аби нас на презентації вінніпеги томагавком нантикокнули? короче, ми вирішили провести позачергове засідання колективу. були присутні я, Адріан та професор. чаю випили літрів двадцять. то як же він називається, питає професор. ну, це простіше простого, каже Адріан, йцукен, що означає “великі очі”. і тут мене осінило вдруге. дивна назва для чаю, кажу, але для кіно це саме те. слухай, Адріан, ти у нас хіпстер, на Бушвіку плотно тусуєш, давай підшамань нам очі. великі. і ми прямо з засідання відправили Адріана в тижневу командировку.
шо характерно, гроші з фонду прийшли швидко. я замовив камеру Sony HXR, два мішки чаю, три бочки чорничного пива, ящик джину та пляшку перцівки. професор повідомив, що зі спиртним перебір, тому перцівку довелося викреслили.
минув тиждень. від Адріана ні слуху. я знову взявся за корейську. коли оце на днях прилізає якесь в жопу п’яне тіло з підозрілими кобітами. я навіть не одразу пойняв що то Адріан. я його в сторону: ти кого привів, кажу. це шо за бордель? я ж казав з великими очима, а не сіськами! ага, у них ще й і очі великі.. так одразу й не помітиш.. а це шо за підар? я ж казав ніяких підарів! чхати я хотів, шо в нього очі великі! короче я був не в настрої, кобіти розбіглися, того пацана з великими очима ми самі вигнали. перший кастинг зазнав повного провалу. тепер сидимо, п'ємо чай, готовимось до іспиту з корейської. а професор обіцяє взяти нас у Пхеньян на міжнародну конференцію з питань вирощування чаю

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Коментар від автора

© Вячеслав, 22-04-2016

[ Без назви ]

© Максим Т, 22-04-2016
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.45181798934937 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …