Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51052
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4249, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.15.6.77')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Вигаданий хлопчик

© Тамара, 27-03-2007
Я не знаю, хто ти. Я не знаю, де ти, коли тебе немає зі мною. Але ти існуєш –це навіть не обговорюється.
Я вигадала тебе. Лише тому, що нема було чого робити. Тому, лежачи на ліжку, обдумувала твої риси. Ти вийшов нічогенький, Світозаре. Навіть ім’я в тебе гарне, бо мене завжди тягне до красивих хлопців та речей, хоча хлопці – це речі, якими я користуюсь, отож, різниці ніякої.
В дитинстві я лікувала зуби у жінки, що була гарненькою. Цим можна описати всю мене.
Так от, я лежала на ліжку та придумувала тебе, тоді ще не знаючи, що маю таку силу. І з’явився Ти, мій ідеальний хлопець. Я злякалася своєї сили, тебе теж злякалась, але ти посміхнувся – і я вже готова була знайти безліч логічних та нелогічних пояснень твоєї появи. Лише одна посмішка, дивно, еге ж?
Ти з’являвся та зникав, коли я бажала цього. Що може бути краще? Так зручно, так… ідеально.
Мій власний Світозар - моя таємниця, моя власність.
Ти не робив нічого, що могло б дратувати чи набридати. Ти знав раніше за мене, чого я забажаю наступної миті. Я навіть не знаю, якщо чесно, ким ти був для мене: красивою іграшкою чи сенсом життя. Але так більше тривати не могло. Я створила тебе, я ж маю і знищити. Закрила очі та спробувала стерти тебе, як непотрібний файл. Але замість того ти з’явився, я запізнилась, бо ти хотів жити, бути людиною.
Я дивилась на тебе, немов уперше. Темне волосся, світлі очі, струнка фігура – чому я не вигадала чогось оригінальнішого? Але ти гарний, саме такий, яким і маєш бути.
- Я прийшов просити в тебе життя.
Звісно, таке трапляється: навіть іграшки оживають, не те що вигадані хлопці. Але згодом прагнуть самостійності, не заслуговуючи на неї.
Світозар не міг знати, про що я думаю. Наш зв’язок розірваний, тому моїх наступних дій він не міг передбачити.
- Ти маєш право на життя, - кажу я, стоячи в нього за спиною.
Світозар дивиться у вікно, не знаючи про смертельну загрозу.
- Але також маєш право на смерть, - додаю пошепки та встромлюю ножа в спину.
Ох, ці вигадані хлопчики – скільки з ними клопоту.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Обгрунтований наїзд

© М.Гоголь, 29-03-2007

[ Без назви ]

© snovyda, 28-03-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0723960399628 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …