Безсоння – це не тоді, коли тобі просто не спиться, і не тоді, коли думки не дають заснути. Це стан відпочинку твоєї душі. Коли їй більше не хочеться тікати у сни, фантазії, інші відомі тільки їй виміри, залишаючи твоє тіло у безвідповідальній невизначеності. Така ніч дає тобі знати, що душа повернулась , спрагла нових пригод, повна нових планів на тебе. Відновлена від помилок, з очищеною «кеш». Це навіть не ти не спиш, це вона тебе збудила, зребла, скучивши за тілом, у свої прозорі обійми, як змогла, і мовчки пообіцяла ще поборитися з тобою за цей світ на спільному віку. Хіба не Божа спокута твоїх прорахунків криється у цьому чудному поверненні просвітленої душі саме у таку – ясну місячну ніч. І тобі все ясно. Ця відкрита навстіж хвіртка у безсоння - насправді шлях до спокою у собі, коли ти можеш зазнати його ще за життя. Ці широчезні зіниці відвертості ночі як глибинного знання, що невідомо звідки лине до тебе. Згадуєш усі свої безсонні ночі, вони не пов’язані з фізіологією, як звично, запевнюєш себе, що то лиш природній збій організму. Тепер ти це точно знаєш, ввірений в одкровення пітьми. Це душа твоя приходить до тебе, сидить з тобою, поклавши руку на гаряче чоло, втомлене безсенсовними думками, які мало коли мають користь, якщо з душею не погоджені. Вона мовчить тобі присутнім нізвідки знанням як жити далі. І ти, схильний все піддавати логічному сумніву,мовчиш з нею, ввійшовши в раппорт, не годен порушити інше сонне царство, поза вами. Як добре, що ти повернулася, ти тут, ти всюди, куди не ступить нога моя, бо ти створена з матерії світу і подарована на мить життя мені. Але не беззавітно…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design