Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51027
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 42235, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.140.185.147')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Стіна і пил

© Влад Ворон, 04-02-2016
   Навіщо слова, коли ними брешуть? Навіщо клятви, коли їх порушують?  Навіщо життя, коли його не цінують? Коли живуть одним днем… Коли не мріють… Коли не вірять… Коли не кохають… Кохання. Ця велика сила, яка вершить долі. Істина, щира, вічна. Це почуття буває так рідко. Але є. Є і у мене… Було. Колись. А зараз лежить під сирою землею, в дерев’яній домовині , одягнене у весільну сукню. І лише сіра фотографія на холодному граніті є згадкою про нього. А пам’ять – це пил, який розвіє з часом вітер. О Боже, де той вітер, що зітре мою пам'ять! Бо вино, вино лише перетворює пил на мул. Воно не лікує, воно зату-манює. Затуманює мою пам'ять. Мою отруту, яка отруює душу. Моя душа, вона отруєна! Вона розбита… Стіна, від якої залишився пил. Пил душі моєї. Розбита стіна… Три іржаві ланцюги. Ланцюги, які тримали стіну. Які тримали душу. Та тепер вони лежать. Лежать, мов мертві змії. Тріснув один – тріснули всі. Упали на землю. Упала стіна.
   Вода. Холодний поцілунок ножа. Час завмер. І душа. Душа ллється із вен. Вона вільна. Вона чиста. Бездоганна чистота! Вона дивиться на мене з висоти і бачить лише пил. Пил від стін.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Михайло Нечитайло, 08-02-2016

[ Без назви ]

© ВЛАДИСЛАВА, 08-02-2016
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.70883107185364 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …