Вже тиждень як лісова громада занепокоєна резонансним зникненням тележурналіста Колобка. У своєму попередньому шоу ,Колобок анонсував , що наступного разу братиме інтерв'ю у акторки Лисиці ,яку вважають всесвітню аферисткою . Як написав у своєму блозі громадський активіст Дятел, рівно тиждень тому він особисто бачив Колобка біля нори пані Лисиці .З того часу Колобок на зв'язок не з ким не виходив. У редакції Лісового телебачення гадки не мали, де він може бути .
Як один із засновників незалежного телебачення у нашому лісі, під час своїх онлайн - репортажів, Колобок неодноразово ризикував своїм життям. Всі ми пам'ятаємо його яскраві онлайн-репортажі, як він завітав у гості до скандального бізнесмена Зайчика, до відомого хірурга Вовка, якого звинуватили в торгівлі органами та до кримінального авторитета Ведмедя. На цьому тлі його візит до пані Лисиці не здавалося таким вже й небезпечним, але мабуть не все так сталося, як гадалося.
Правду кажучи,не всі у нашому лісі вважали його героєм. Відомий блогер Їжачок вже встиг написати у своєму Фейсбуці : "Жалюгідна потвора, п'яничка та наркоман, і пісні у нього дурнуваті, та навіщо він співав їх у прямому етері?!" Білочки з групи "Руді" в Однокласниках написали, що не далі, як вчора у сусідньому лісі бачили Колобка "як завжди п’яного під кущем".
Так це, чи не так , але справа про зникнення Колобка набула резонансу. Головний лісовий прокурор пан Жаба офіційно підтвердив, що його відомство об'явило пані Лисиці підозру у замаху на життя Колобка. Вчора її викликали на допит, але вона туди не з'явилася, бо за свідченням її адвоката пані Ворони, ще позавчора Лисиця раптово потрапила до реанімації, зараз перебуває у тяжкому стані, зараз її життя під загрозою. З цього приводу в мережі вже поширюються чутки: Лисиця з'їла брудного Колобка та отруїлася.
Так це, чи не так, ми незабаром дізнаємося. Отже слідство триває, а ми триматимемо шановне панство у курсі.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design