Не треба, не торкайся лагідністю миті забираючи моє тепло. Моє, чуєш воно моє. Усе, що живе в моїй душі моє. До найменшої крихти сумління і віри у велич нашого світу. Бачиш, як дивно – душа тільки моя, а світ у ній – наш. Наш – твій і мій.
І кому я така потрібна? Така з’їхавша з глузду!? Та ні, не з здорового, а бентежного безвихіддю. Адже потіхи у звільненні від тіла немає. Уявляєш так, чи інакше продовжую жити. Я – вічна.
А ти – безсмертний.
Та яка різниця? Різниця не втому, яка саме різниця, а різниця у різниці. Ти маєш осередок смерті у стані «без», а я володію Вічністю. Володарка. Саме так – Володарка найтоншої грані Божого існування в людині.
Ось так і живу – на грані між всесвітами з усіма вміщеними в них галактиками і чорними дірами. Бачу безликі обличчя, читаю сотні листів від людей, котрі щомиті чи то у хвалі, чи то у хулі Господу прилітають на небо. А небо, воно, знаєш… кучеряве. Ото стелиться локонами безкрайності перегачуючи Земну атмосферу і аури інших планетоутворень. Безліч істот гойдаються на синіх локонах неба так відчуваючи невагомість. Тільки відчайдушне відчуття вагомості, власної вагомості потреби Вічності в собі, і Себе у вічності пробуджують мою хтиву уяву. Але ніколи, чуєш, я ніколи не стану перед тобою на коліна, тільки приляжу на одрі. У Ложі Життя ти мене не дістанеш. У всій своїй безсмертності дивитимешся нерухомо на потік Любові без часу. Адже у Вічності немає часу. Це тобі, чуєш, це тобі відведений час, тож використовуй його сповна, я виправлю… Виправлю весь той біль, який ти примножуєш. Ти ж розумієш, що час беззмістовний у Вічності. І ТЕ, яке мене наповнює, ТЕ, яке живе всередині мене надійно убезпечене. Мить народження незабаром.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design