Ніч. Чотири стіни маленької душної кімнати мені здаються пасткою. Сон вештається десь околицями Всесвіту. Темно хоч око виштрикни. Мене охоплює клята клаустрофобія. Не видко, а ні вікна, ні дверей, а так хочеться світла і яскравих глюків! Може навпомацки знайти двері з міцним сейфовим замком, який охороняє мене від всіляких негараздів, і вийти на волю, щоб побачити небо осяяне зорями? А якщо й в коридорі теж немає світла? А на сходах лежить п’яний неприкаяний сусід? Про ліфт і думати марно – його начинку вже давно пропили та прокололи волоцюги. Може не рипатися, а лежати ось так – тишком-нишком і чекати, доки щастя само знайде мене, ввімкне світло, приголубить, надасть ковток омріяного бальзаму благополуччя? Ці складні запитання заганяють мене у безвихідь і я починаю гамселити себе кулаками по голові, щоб вона швидше думала - літати мені, чи довічно повзати накарячках.
Ніч здавалася безкінечною. В конвульсіях від нудьги і тваринного жаху я повзав підлогою доки ненароком не вдарився головою об одвірки, та так вдало, що в очах аж заіскрилося і враз настало прозріння. Адже так просто самому ввімкнути світло, самому зробити бодай перший крок, аби вирватися на свободу.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design