Вона з’являється тоді, коли на неї найменше чекаєш. Підкрадеться лютим звіром, не проженеш, не відкараскаєшся. Підступна і хитра. Любить завдавати удари в спину. Підло і прямо у ціль.
Її ім'я, тисячі разів прокляте різними мовами і залите слізьми, краще не промовляти вголос. Аби не подумала, що її кличуть, аби не зажадала повернутись.
Вона ступає м’яко, але лишає по собі випалену землю і червоні сліди. А ще порожнечу…Холодний морок, який спопеляє тіла, пережовує душі. І друзі їй під стать: чорні очі, безжальні серця, оповиті одвічною пітьмою.
На її руках постійно кров. І байдуже, хто винен. Вона люта і безкомпромісна. Їй потрібні жертви. Щоб задовольняти ненаситний голод, нестерпну спрагу.
Вона – найгірший спосіб з’ясовувати стосунки. Та, що змітає все на своєму шляху, плюндрує і нищить, несе хаос і страх. Закликати до неї можуть лише найбожевільніші.
Темна володарка не має серця, тому полює за серцями інших. Знищує тіла і руйнує душі. Отруює їх, засіває ненавистю, яка проростатиме ще не одне покоління. Змінює світ, в якому так нахабно хазяйнує, робить його чорно-білим. Ллє у вуха солодким медом підступне: «До зброї! Все вирішує сила».
В ній навіть переможець платить занадто високу ціну.
Вона багатолика потвора із порожніми очима. Сестра біди, хрещениця болю, подруга смерті. Вона зветься війною…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design