Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50953
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4111, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '34.204.3.195')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Дисгармонія в душі

© Бано4ка, 17-03-2007
Ти ніколи цього не почуєш. Просто я промовчу. А ти не запитаєш зайвий раз. Слабкість є недоліком. Це те, що не додали людині при народженні. Неповна комлектація без гарантійного талону. Негерметична пачка чіпсів. Відкрита пляшка води, яка раптово перевертається і стікає додолу. Вона потрапляє на яскравий пакунок з паприкою, а потім просочується всередину. Як змія у вузеньку шпарину. Спочатку чіпси не розуміють стану речей. Тепер все по-іншому. Існує інородне тіло, яке хоч-не-хоч, та заставляє рахуватися з ним. Щось подібне і в моєму серці, але поки я цього не знаю. Потяг направленням «Знайомство-кохання» вже від*їжджає. А я тільки-но виходжу на перон. Я мчуся за мрією, відчуваючи, як калатає моє серце в унісон відголоску моїх кроків на асфальті. Чи встигну? Чи варто спішити, може наступний потяг виявиться більш комфортабельним? Немає часу думати, і я вирішую - ... Тебе що справді цікавить моє рішення?! Потім чіпси починають змінювати смак. Зі мною те саме. «Переоцінка цінностей» - мудре словосполучення, яке можна вживати всюди, де не вистачає звичайних слів. Вода стає теплою і солоною. Чомусь такі самі солоні краплини стікають по моїм щокам. Та вони гарячіші від сонця (ти знаєш яке сонце на дотик?). Опіки залишають після себе сліди схожі на лінії життя. Скільки їх тут? Одна? Дві?Чотири?Сорок чотири?...Вже ніскільки. Моя рука імпульсивно витирає їх. Поле битви. Епізод останній. Як ти гадаєш, що стане логічним завершенням всього?Якою буде епохальна кульмініція? Це відомо лише тобі...Скажи – і я закінчу свою розповідь.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

відповідь

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Пустельний, 18-03-2007

Солоні краплини моря

© Чайки ячання :), 17-03-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.78509902954102 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …