Вона, немов пристаркувата молодиця, що нутром своєї жіночої душі відчуває, як в’яне з роками її врода, одного разу, взрівши красивого молодого хлопця чомусь подумала: «А гарні були б у мене від нього діти». Думка матеріальна. Вона втюрилася відразу по самі вуха і навіть не вчулася, як вони удвох опинилися в ліжку. Кохання було таким нестримним, що було не до засобів проти зачаття – головне, щоб не втратити відчуття неземного кейфу. В решті-решт вдовольнившись досхочу плотськими втіхами вона вирішила порадувати свого завзятого коханця яєчнею, а думка, як звісно, матеріальна. Невдовзі яєчня вже шкварчала на пательні радуючи око звабливими витрішкуватими кружальцями-жовтками. Вона дбайливо виклала її на тарілку і спішно, з щасливою посмішкою задоволеної жінки кинулася до спальні.
Коханець, в чому мати народила, спав догори черевом з відкритим настіж красивим ротом і хропів, як потойбічне чудовисько. Вона була вражена до глибини душі його зневагою до її кохання. Тарілка з яєчнею якось вислизнула з її рук і гепнулася прямо на хлопця немов сором’язливо прикриваючи йому грішне тіло. Від несподіванки і пекучого болю коханець-невдаха верещав, як недорізане порося.
- От сука! – кричав він, - тепер в тебе вже ніколи не буде красивих дітей. Нарешті заткнувши собі пельку, він, наспіх натягнув штани і – поминай, як звали.
- Всі чоловіки козли, спите з ким не попадя, - про бубнявіла вона йому вслід.
З часом вона народила двійню, але й до сих пір не докумекає звідки вони взялися такі гарненькі, та хто їхній татко.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design