Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95764

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 41010, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.233.150')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Містика

Не обертайся.

© Савур (а був колись Халва), 16-06-2015
(мініатюра була написана на локальний конкурс до 2666 знаків, тому прошу не порівнювати її з повістями і романами.)

Частина 1.

31 травня 2015, 23:55. Мавка: Навіщо ти поставив мені одну зірочку за «Мізки з мандрагорою»?  Ти розумієш, що в мене тепер рейтинг понизився? Ти його хоч читав, чи просто так людей обламуєш?»
Прочитано

31 травня 2015, 23:57. Чотириокий: Поставив одну зірку, бо менше не можна було! Мене більше лякають собаки у дворі ніж твої фан-фіки!
Відправлено

1 червня 2015, 00:00. Мавка: Хочеш по справжньому перелякатись? Тоді тримай!
Прочитано
Вкладення: карта-таро.
Отримано

Сподіваюсь борщ ти вариш краще ніж відьмуєш.
Відправлено

Ну от, якесь дурне дівчисько мені тепер допікати буде. Дурнуваті вкладення з таро, сльози і шмарклі через одну зірочку. Ненавиджу канікули, на форумах продиху немає від школоти. Краще піду спати.

Частина 2.

«Хррррроооооооооо!»

Можливо мені наснилось як  я продав звукозаписуючій компанії свій храп і став світовою зіркою, але не всі геніальні ідеї, які приходять нам уві сні ми пам’ятаємо після пробудження.

Дзинь-дзелень!

Частина 3.

1 червня 2015, 09:15. Нагадування: ЗАБРАТИ КОСТЮМ на КОМІККОН!!!

Я спускався по сходах і намагався згадати, яка ж геніальна ідея, яка могла мене збагатити приходила мені уві сні. Я вийшов на двір, рука автоматично потягнулась до кишені за скоринкою і тільки витягши її, я збагнув, що годувати нема кого.
Чи все таки є? Зграю була в десяти метрах від мене. Всі собаки були чимось налякані і задкували від мене. Навіть здоровий вожак скулив і пару раз лягав, демонструючи свою покірність. Звичайно я трохи здивувався, але поспішав і не звернув на це увагу.
В підземному переході я пришвидшив крок і врізавсь в двох гоповатих пацанчиків, що саме вивернули назустріч. Ми зіштовхнулись і я вибив їм пиво. На додачу бризки піни пирснули на них. Ну все!
Чи не все? Пацанчики відскочили від мене мов ошпарені і нічого не сказавши, дременули.
А оце вже цікаво! Я підняв одну вцілілу пляшку пива і відпив, вирішивши відсвяткував свою безкровну перемогу.
Ця пригода дала мені не тільки пляшку пива, але й можливість відчути себе супергероєм. Тому це було сильніше від мене думати про причину, яка так налякала зграю собак і гопників, в той час, коли хотілось уявляти як краще застосувати свою непереможність.
Задумавсь я тільки, коли зустрів стару монахиню і вона впавши навколішки почала хреститись.
Що ж не так? Ой, не так!
Тінь! Чи може бути тінь потворною? Тепер я знаю, що так.
Я швидко обернувся і побачив потвору, яка стала перетворюватись на товстуна-косплеєра Герміони.
- Дякую! – сказав незнайомець. – Тепер я вільний. А ти не турбуйся невдячних читачів багато. Твоє прокляття теж хтось зніме. Тільки не забувай чистити ікла і гребінь.
Мені стало моторошно. А вам ні?
Ну тоді оберніться!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Михайло Нечитайло, 17-06-2015
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.483638048172 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …