Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 40872, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.191.171.235')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Альтернативна історія

Коли приходить усвідомлення?

© Наталя, 24-05-2015
Ми на тому балконі згадували життя. Лента картинок, які були колись, які здавались такими далекими. Недаремно - ми ж бо знали, що вони недосяжні, що ніхто і ніколи не досягне свого минулого, яке б сильне не було бажання.

Найсильніше бажання - жити. Воно є усюди, воно наповнює наш світ, з нього виростають будівлі, нові люди, книги. За те бажання, що найпарадоксальніше, помирають, за нього боряться, б'ються і ріжуть горлянки навіть собі.

У мене того бажання не було. Точніше мені здавалось, що не було, хтось (кожен) знає, що воно є ЗАВЖДИ, просто в силу деяких обставин я його не відчував.

Я відчував те, як вона тремтить. Їй холодно.

- Ходімо в кімнату.
- Тут краще.
- Простуда краще?
- Ні, але я не концентруюсь на холоді, моє тіло рефлекторно реагує, але не зважай - думки далеко. (Пауза) Пішли.

Повернулись у обкурену кімнату. Впали на ліжко та почали цілуватись. Губи вологі, повні жаги.
Глянули в очі.


Кажуть, в очах можна прочитати все. Якщо це так, то її очі - гарні два круги карого кольору.

Я присів на край ліжка. Старався пригадати як я опинився на цьому місці у цьому місті. Звідки взялося наді мною небо сірого кольору, куди зникло сонце, адже я навіть не зауважив, що зараз листопад.

Пригадав собі, що хотів самореалізуватися, оточити себе теплими цікавими чуйними людьми, зайнятись благодійністю та риболовлею, врешті багато ще інших дрібниць хотів зробити та робити щодня, регулярно.

-"Мала, в тебе є ще тяга?"

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.52628612518311 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …