Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50953
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 40849, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.201.131.213')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Постмодерн

Викарбовуй і ланій.

© Валерія Вайнраух, 19-05-2015
Викарбовуй собі на пам’ять мою далеку і недалеку дівочу пам’ять. Заряджайся собі сам. Віддавай мені третину. Купляй прострочені батарейки. Вставляй їх у фотоапарат. Губи флешку на 16 гігабайт. Знайди її у себе під кріслом. Витри порох . Повертайся в епоху зльоту . Повертайся в еру «безтурботного життя». Думай про самоочищення своєї кімнати. Забувай епохи  падіння. Міняй теми рефератів та заправляйся гарячим чаєм.
Вивчи слово «ланіти». Загугли його лексико-семантичне значення.  Забудь його значення. Подивись на свій великий палець. Зітри з нього бруд.   Запевни себе у правильності дій. Вилий на себе гарячий чай. Відчуй запах лісових ягід. Згадай , що це ароматизатори. Думай, що вдихаєш хімічні сполуки. Візьми чистий рушник. Повтирай наболіле за сьогодні. Дмухай на опіки .
Тримай нову ніч. Турбуйся про Всесвіт. Розстеляй ліжко. Вбувайся у конвсерс.  Лягай спати вбутим. Дивись на білу пляму зверху. Згадай , що стеля біла. Вдивляйся в підошву. Мрій про хороший асфальт. Думай про запах його після дощу. Відчуй есенцію. Вимкни світло. Ввімкни фотоапарат. Фотографуй підошву. Знімай на відео стопи. Збережи файл. Шукай його в галереї. Передивляйся відео. Вічність.
Вставай на обід. Готуй вечерю. Смаж пиріжки. Вари спаржу. Харчуйся правильно. Візьми смітник. Розправ мусорний пакет. Викинь спаржу. Відчуй самовдоволення. З’їж  два пиріжки. Надкуси ще один. Викинь у вікно. Подивись на нього. Побач голод. Поспівчувай собаці . Повернись до столу. Сядь на табуретку зліва. Зітри бруд з мізинця. Подмухай на нього. Відчуй кінчик пальця.
Подивись в дзеркало. Скажи собі привіт. Поміть свої кола під очима. Вдивляйся у пори обличчя. Запанікуй. Гугли три години. Звали все на нирки. Придумай курс лікування. Проаналізуй ще раз. Прийди до заключного висновку. Звали все на недосипання. Виріши поспати. Заплутайся в мережі ще на дві години. Дрімай з відкритою вкладкою на сайт Насса. Мрій про висадку на Місяць.
Прокинься від стуку в двері. Одягни покинуту футболку. Витряси з волосся лупу. Прямуй прямо по коридору. Впусти секундну думку. Відчини мовчки двері. Побач мене. Поміняй вираз в обличчі. Впусти мене. Допоможи мені зняти пальто .Обійми мої стомлені плечі. Забери втому собі. Доторкнись пальцем до моїх щок. Згадай значення слова «ланіти». Ланій.




Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Олена , 25-05-2015

Бачу шукачку.

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Наталка Ліщинська, 19-05-2015
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.70542097091675 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …