Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95764

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 40695, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.141.244.201')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Лист

Будкевичу: літературний сайт НЕ ДЛЯ ПОЛІТИЧНОЇ публіцистики!

© Микола Васильович СНАГОВСЬКИЙ, 25-04-2015
Пане Андрію Будкевичу, обуренню вашій витівці немає меж!!! Якщо ви і член НСЖУ, і публікувалися у численних виданнях, і сайти свої маєте ( і то – добре, хай буде все, зо всією повагою), але, чому маючи отакий досвід, ви, як влучно прокоментувала одна авторка цього сайту, впхали статтю "Серед білих-білих хат..." до чисто ЛІТЕРАТУРНОГО сайту?! От це і мене обурює! Я припускаю, що свідомо. І вам, ймовірно, за це заплатили. (Ясна річ, не адміністрація сайту). Або ви – просто провокатор. Тому що ви, розставляючи свої прапорці, як на полюванні, і нас, авторів далеких від політики (принаймні у своїх творах), залучаєте до свого кола, немов ми – з вами. Та ні! Ні!!! Не з вами! І не хочемо бути з вами! Чому? Тому що ви за нас назвали хто сумісник, хто – ні, хто – слабкий чи непопулярний. А, можливо, кожен з нас по-своєму думає, не як ви.
Я дуже вас прошу (і, думаю, мене підтримає авторська спільнота цього сайту): зніміть свою статтю «Серед білих-білих хат…». Інакше я (можливо ми, тобто мене ще хтось підтримає) буду офіційно просити адміністрацію сайту її зняти як критчну публіцистичну статтю НЕЛІТЕРАТУРНОГО характеру.
Справедливо була звернута ваша увага на те, що для подібних статтей інтернетресурсів навіть більше, ніж для літературних. Тож оприлюднюйте їх там.
Хоч ви й брендолог, але у конкретному випадку явно передали куті меду! Ну, зізнайтеся: заплатили? А?!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Viktoria Jichova, 25-04-2015
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.49788689613342 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …