Не одягай мене, дай насолодитись дотиком неба торкаючись тебе. Вдихати запах знайомого поту, що зі твоїх впрівших плечей розпалює мої щоки – дай.
Забути день, забути ніч, лиш тільки ранок в надвечір’ї губить мить у пір’ї.
Дай.
Розправити крила й полетіти в зоряну даль між планет і галактик летіти і мліти.
Руки
Пальці
Ореоли хотіння навколо грудей, тихе сопіння під вушком у затишку кутиків губ крізь подих і сміх…
Навколо усмішки
Навколо усмішки потіх.
Які думки – така й жінка. А сьогодні я твоя – пестлива і ніжна, за смаком солодко-терпка лягаю зоряним снігом на весняний піднебесний ранок твого тепла.
Дай
Дай мені снаги з поцілунку квітневої ночі, дай мені те, чого...
Я хочу –
тебе.
Зриваючи постіль з поспішних ідей, над простирадлом туман клубком збиває час в багаття. До болю, мокрий вогонь у скелі січе нескорене щастя. Щастя підвалдне лиш тобі і мені – лише нам. У цих зоряних мріях, надреальних картинах, гублячись в астралі, може… трішки п’ яна, зовсім нестримна й така, така тобою здоланна розповзаюсь, розливаюсь… така, яку ти любиш – маленька і трішки свята – твоя.
Я сьогодні твоя – пестлива і ніжна, за смаком солодко-терпка лягаю зоряним снігом на піднебесний ранок весняного тепла тулячи голівку до твоєї скроні, а долоні…
А долоні – до серця, яке музикою розсипає – тук-тук, тук-тук…
А щастя, воно ж живе!
Щастя живе, тут!
Тут – в обіймах коханої людини.
Тут – в обіймах любої дитини.
Тут – у зорянім небі, у ранку, у сонячнім дні, у краплях дощу, в буревії… чуєш, Ти чуєш Боже, я відповідаю на Твоє питання – Щастя живе тут, де ті кого я люблю.
Тож, не одягай мене у шати земного гріха, бо я свята, освячена Любов’ю.
Відчуваю Її, Нею тішуся. Її дарую.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design