Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51037
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4060, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.21.100.34')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Психоделіка

Було важко...

© StahlHassWesen, 11-03-2007
Хочеться курити. Сиджу. На стіл крапає кров. Підкурюю. Мені не можна зараз курити, я знаю це, але підкурюю. В очі дає димом. Роблю тягу. Відчуваю, як дим проходить всередину. Стає страшно. Видихаю. Струшую попіл у склянку з мінералкою. Дивлюся у вікно. Там вітер, сіре небо і голі дерева. ДО болю знайомий дім, балкон навпроти... Треба запнути штори. Правда від цього в кімнаті стане темно, але я увімкну лампу. З’явилося сонце. Я як раз зробила ще одну тягу. На поруччях мого балкона приземлилася синиця. Б’є дзьобом у вікно. Дивно. Кажуть, це на новини. Чекаю. Новин немає. Вимикаю комп. Встаю. Від нікотину хитає. Саджусь на підлогу. Хилить на сон. Лягаю. Холодно. Підтискаю ноги. Заплющую очі. Починаються каруселі. Моргаю. Трохи попускає. Знову хочеться курити. Вставати ліньки. Лежу. Намагаюся рукою дотягнутися до пачки. Не виходить. Саджуся. Дотягуюся рукою до стола. Беру пачку. А де запальничка? В кишені. Шукаю. Знайшла. Клацаю Вона не запалюється. Струшую. Всередині повільно переливається газ. Ще раз клацаю. Запалилася. Дістаю сигарету. Руки тремтять. Затискаю сигарету зубами. Рукою прикриваю вогонь. Підкурюю. Дим повільно піднімається під стелю. За вікном темніє. На годиннику уже восьма. Але ж тільки п’ять хвилин тому була шоста. Тягнуся до годинника. Дістаю з полиці. Лягаю на спину. Дивлюся на диски. Тягне. По животу дме холодом. Диски коливаються. Треба вкритися, інакше захворію. Ні, ліньки. Лежу. Дивлюся на стелю. Відчуваю, що плачу. Роблю тягу. Щось тепле тече в горло. Різко сідаю. Знов пішла кров. Задираю голову. Не допомагає. Йду на балкон. Відкриваю вікно. Беру жменю снігу. Прикладаю до перенісся. Боляче. Пече. Терплю. Набридає. Вдома нікого немає. Падаю на диван. Відкидаю голову на спинку. Закриваю очі. Залишки снігу тануть у мене в руці. Забуваюся. Прокинулась. Перша ночі. Спала п’ять годин. Мало. Майка в крові. Йду до ванної. Роздягаюся. Вмикаю воду. Йде іржа. Чекаю. Перемикаю на душ. Стаю під струмінь. Жарко. Волосся намокло. Тягне назад. Виходжу. Як тяжко. Беру ножиці. Сумніваюся. Стає важко дихати. Різко обрізаю темні прядки. Тепер каре. Хм, а мені іде. Беру фен. Сушу. Одягаюся. Дивлюся на татуїровки. Одна свіжа. Ще болить. И шкіра ще червона. Беру косметичку. Відкриваю. З неї випадає фотографія. Падає малюнком вниз. Нагинаюся, щоб підняти. Втрачаю рівновагу. Падаю. Відключаюся. Отямилась. Одна лампочка перегоріла. Пригадую. Дотягуюся до фотографії. Перевертаю. Дивлюся. Таке знайоме обличчя. Стає боляче. Хочеться плакати. Встаю. Йду до кімнати. Закурюю. Раптом лунає дзвінок. Підходжу до дверей. У вічко не дивлюся принципово. Шукаю ключі. Відкриваю. Штовхаю двері. Повертаюся спиною і йду до коридору. Хтось заходить. Зачиняє двері. Повертає клоч. Роздягається. Я стою спиною до дверей. Не бачу, хто це. Відчуваю запах. Потім тепло. Він підходить. Обіймає. Притискає до себе. Жаліє. Цілує в шию. "Навіщо ти обрізала волосся?" "Воно не давало мені дихати". Повертає мене до себе обличчям. Людина з фотографії. Зелені очі. Ласка. Ніжність. Кроки. Одяг на підлозі. Кохання. Постіль. Стогони. Замружуюся. Розплющую очі. Ранок. Сонце. Він поряд. Вже не спить. Дивиться на мене. Посміхається. Цілує в чоло. Притискає до себе. Відчуваю биття його серця. Стаю спокійніше. Розумію, що мене захистять. Притискаюся до його грудей. Заплющую очі. Посміхаюся. Засинаю...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

моменти із життя роботів!!!

© Сергій Білошицький, 13-03-2007

Задовгий початок і забагато крапок

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© М.Гоголь, 12-03-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.43603110313416 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …