Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 40578, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.233.150')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза нота протесту))))))))

УКРАЇНО, ПРОКИДАЙСЬ!!!

© наталя михайличенко, 06-04-2015



                                                                                       «Блаженны алчущие и          жаждущие Правды, блаженны
изгнанные Правды ради…»

(слова Христа из Нагорной     проповеди, Евангелие, гл.и стих
найти несложно)

          ВельмиНЕшановні представники ГАК-адміністрації!

              Чи вірите, чи ні, але факт видалення акаунтів авторів, нелояльних до «генерального політичного курсу» фашистської бандеро-хунти, що протизаконним шляхом захопила владу в Україні, перетворивши її тим самим на «Бандерляндію», сприймається цими авторами як беззаперечний факт їхньої моральної перемоги над редакцією ГАК-сайту, а не як поразка))))))))
              По-перше: протягом тих кількох діб, доки ці акаунти були активні, з точкою зору «соціяльно небезпечних» авторів (стосовно пануючих нині в Україні нечуваного політично-культурного терору та свавілля, вчинених хунтою) отримали змогу ознайомитися десятки, а то й сотні незареєстрованих відвідувачів сайту, і тому вчинений ГАКом «запізнілий» медіа-бойкот даних авторів можна майже повністю вважати ЗІРВАНИМ))))))))
              По-друге: як відомо, найкращим промоушном авторської творчості у широких народних колах є заборона (апофеоз «свободи слова» та «євро-нато-демократичності») та «показушне» блокування акаунтів тих авторів, які НАВАЖИЛИСЯ ВГОЛОС звернути увагу українців на відразливі реалії українського сьогодення, а саме –
сміттєви баки, «патріотично» пофарбовані в «державні кольори» (такого екзотичного націАНАЛьного садо-мазо не зустрінеш ні в одній з країн планети під назвою Земля)))))))), але це - щє «квіточки»), і не менш «екзотичний» асортимент урядової «еліти» - «від зулусів до підарасів», (як, вочевидь, прокоментував би цю картину Лесь Подерев’янський)))))), а щодо методів знищення інакодумців (узаконений геноцид мирного населення східних регіонів, спалення живцем беззахистних одеських опозиціонерів, цькування та знущання з професора львівського університету Ольги Загульської та багатьох інших «ворогів нації») – то тут Україна урочисто продемонструвала усьому цивілізованому світовому суспільству, у яке вона так істерично намагається «інтегруватися», що засоби середньовічної католицької інквізиції у «полюванні на відьом» вона засвоїла на всі «дванадцять з плюсом» і сміливо дає «сто очків уперед» радянськїй «гебні».
              Але ж пам’ятайте: різноманітних інтернет-ресурсів, соцмереж (і не лише них) у наш час, дякувати Богові, більш аніж достатньо для того, щоб «репресовані» на сторінках ГАК-сайту автори-опозиціонери і надалі мали змогу виконувати свій письменницький та громадянський долг – підносити нелицеприєне люстерко гіркої та спаплюженої Правди до потворних фізіономій тих, кому Правда «виїдає очі»: не лише представникам злочинної хунто-влади, а й також її «адвокатам» з ГАК-сайту – яскравим зразком котрих є, до речі, біснувата (за її відвертим та, треба визнати, влучним самовизначенням))))))) істеричка Вікторія Жихова (яку, здається, не зміг би екзортовно «відчитати» навіть о. Роман – настоятель храму св. Архістратига Михайла, що неподалік від колишньоі «Жовтневоі» лікарні, ст. м. Кловська))))))))))))))))))))))))))
              З щирим (повірте!) співчуттям до адміністрації ГАК-сайту - як до глибоко хворих морально та духовно –

                                                               Спілка українських
                                                                письменників-опозиціонерів у
                                                                особі Мирослава Слободянюка,
                                                                Яна Таксюра, Інги Ковальчук,
              та інших представників товариства

            «УКРАЇНСЬКИЙ АНТИМАЙДАН»

                                                              

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Юрій Кирик, 09-04-2015

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© наталя михайличенко, 07-04-2015

пані Наталю, і решта опозиціонерів у особі.

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Ніка Новікова, 06-04-2015
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 2.1706988811493 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …