Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50953
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 40010, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.204.218.79')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Чорне та біле

© Ласло Зурла, 08-01-2015
Рубай "Калину", рубай, бо вона вже нікому не потрібна. Візьми "мобілаку" та слухай бісове отроддя, що пищить, наче навіжене, десь в етері, заскочить й до тебе в слухавку, нагадає, що ти в "струе", все у тебе - чисте незаплямоване ОК*І!

Гуд монінг тобі, хлопчику, що носить білі шкарпетки в гумових сандалях та джінсі О*Левіс-і з дешевого естетичного матеріалу. Хто тепер тільки їх не носить. Що волоський циган, що продвінутий з Кієва, все - вшитко єдно, панове, бо надворі - нова доба, коли, навіть шльондра після коктейлю Молотова (півсклянки спирту, пів - пива) може заспівати "Ком Бейбі, Бейбі". В неї це виходить навіть лучче, ніж в цяці на екрані, бо вона только шо із жізні, а не з задовбаної Майорки. З неї натуральність лізе, мов партизани зі старого пса Сірка, що нищівно дивиться на ваших молодих курчат. Так дивиться депутат на ринок в своєму рідному містечку, що мало нещастя виховати цього геноссе собі на голову, а тепер віддає йому і цей клятий базар. А щоб він, "загаза", згорів, щоб нікому не дістався, цей сірий привид з товалєтом, схожим на буцегарню, з якого аромат в*ється по вузьких грязних вуличках поміж столами зі стосами нужного общєству товару. Щоб ніколи вже не приносив в клєтчастих сумках гроші на проїдання останків совісті бонзам, що рвуться до третього неба та самі собі нищать кастетами дорогу туди.

Ой, як нам пощастило: повз летять всі епохи одразу, всі - брехливі та безнадійні, голова від них уже гумова, хилиться до матері, що безпорадно розводить руками - вона не винувата, що не змогла забити колись стигматами двері, заклеїти вікна, відгородити свою крихітку від сліпучого сонця, що випалює болючі нутрощі. Вона просто колись була на порі, бо всі так живуть, всі так роблять, бо так треба. І хай буде навіть льодовиковий період в печерах, а життя не має часу чекати.

Якось непомітно сталося, що я заробляю собі на будучность не з того, що тут цінується, шукаю не Того, що відбирає, а Того, що вже давно віддав себе всього недостойним...
.............................................................................
А за вікном починається дійство під назвою "вечір", мені добре, я вдома, мене люблять, я люблю, незабаром буде темно, з компа шкварчить щось гучно-привабливе, я знаю - як було так і є, як є - так і буде, бо ще ніколи так не було, щоб якось та не було.

Мене знову вкриває Бог...


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Viktoria Jichova, 09-01-2015

бо ще ніколи так не було, щоб якось та не було...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Михайло, 09-01-2015

Життя - це...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Андрій Вовна, 09-01-2015

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Михайло Нечитайло, 09-01-2015

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Катерина Омельченко, 08-01-2015
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.86622500419617 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …