Моя мама просить мене кинути курити. Зізнатись собі, що то не потрібно. В око плюнути здоров’ю легко. Та витерти його сльозу важко. А інколи неможливо.
Не важливо.
Ти уявляєш, що в тебе робиться всередині від цих цигарок? Мене питала мама. Мама питала мене.
Мине.
Пройде осторонь. Як тарань повз гачок п’яного рибалки. До останку прагну згоріти. Від звички, як від запальнички.
А всередині? А всередині бруд. І сморід. І пилюка блукання. І навмисне забуття. І рій. І зграї. І вигнанці з Ізраїлю. І поламані деталі спроб. І зламані крила мрій. І потерті підошви вчинків. І холодна кава бажань. І пліснява вагань. І страх. І пластикові руки. І коробочки звуків. І розлита вода. І тиша. Холод. Самота. І пісні. І рими з віршами. Вішалка без театру. Батіг без пряника. Цар без голови. Кольори пташок. Списані стрічки. Метри відзнятого матеріалу. Пластилінові фігурки оман. Шматки неба. Горнятка землі. Туга за парканом. Барвінок в снігу. Пропущені виклики. Скинуті дзвінки. Придушені повстання. І жодної революції.
Нічого собі набір. Набір нічого собі. Набір собі нічого.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design