- Вбий мене! Вбий! Встроми ніж у горло! Зніми скальп! Вирви серце, з’їж його! Вирви також усі зуби і розтрощи кістки! Вбий мене, будь ласка!
- Замовкни.
- Зроби суп з моїх органів і згодуй їй!
- Вона і так не голодна.
- Звісно, вона сита тобою. Так, як я ніколи не була сита. Ніхто так не був наповнений тобою.
Думки-думки.
Голос хрип. Вона здувалася, як дешева кулька за 25 копійок на базарі.
Вона згадала осінь.
Його першу посмішку.
Перше «привіт».
Його глибокий, по-справжньому мужній голос, у якому хочеться тонути годинами і не виринати ніколи.
Вона згадала, як він співав. Це було жахливо.
Вона співала теж.
Згадала, як легко було вмовити зробити будь-що.
Згадала вечірні прогулянки і чорну куртку.
Маленьким шматком гуми, вона згорнулася у ще менший. А потім розірвала себе зсередини.
А як не очікувала його приходу, як защемило там, де душа. Аж боліло. Солодко, соромно і страшно водночас. Все своє гумове пошматоване життя буде пам’ятати.
Її прошило наскрізь чимось гострим і довгим, що в’ється і не має чітких обрисів.
Вона співала тремтячим голосом із стонами та зітханнями свою улюблену пісню, відчуваючи, що ось-ось усі нутрощі опиняться ззовні, а порожнє тіло – безглузда оболонка -- закипить мелодією, утвореною безліччю звуків, подібних до криків про допомогу.
Вона жаліла себе і ненавиділа прекрасну уяву, подаровану природою. Там, в голові, мрії, барвисті і брехливі, стрибали невгамовно увесь листопад і майже весь грудень. Іноді вони наближались до реальності, роблячи життя цікавим і примушуючи наївний дівочий організм думати про казку, що постала в реальності. Тепер усі мрії, як безжалісні ножі, що роблять розум туманним та позбавленим глузду і раціональності.
Тепер усі мрії та надії – привиди грайливого минулого, відображеного на теренах календаря, телефонної книги і словника російської мови.
Вона спустошена.
Завтра прийде туди, де раніше було найтепліше у цілому світі.
Там відіграє за вивченим напам'ять сценарієм і піде додому. Одна.
В четвер буде посміхатися і пишатися собою. Вона ідеальна. Просто зараз схожа на ганчір’я, а скоро буде богинею.
- Я передумала. Іди туди, де зможеш вижити сам, філістере.
- Чо?
- З Новим Роком.
Давайте народжувати безглуздя.
За нього не карають.
Воно прекрасне.
Воно може розщепити усе тіло на найкрихітніші частинки. Дивовижно.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design