Інколи щось ламалось.
Бували такі дні, коли сексу зовсім не хотілось. Але треба було. Як ліки для нього.
І вона відчувала, що не може дозволити собі позбавити його сьогоднішньої норми.
Бувало так, що вона сама кидалась на нього з відвертою розпеченою спрагою.
Бувало так, що бажання спалахувало вже під час.
А інколи щось ламалось. Вона просто не вмикалась.
Не допомагали, а ні його ніжність на її стегнах і глибше, а ні його вуста на її шиї, а ні тверда рука, що стискала її горло.
І тоді вона розслаблялась і слухала.
Його дихання та відчуття своїх рук, що гуляли по його спині, та нижче. Спочатку, ніжно граючи пальцями на його круглих сідницях, а потім стискуючи їх, що є сили.
А ще вона дивилась на його ключиці, спостерігала за їх рухом, що заворожував.
Вона була тиха і уважна. Майже не чула себе, але добре чула його.
І саме тоді в ній зароджувалась насолода. Не фізична, інакша, не від цього світу.
Він кохався з нею, а вона слухала. І раділа з
його шовкового волосся,
вигинів його тіла,
застелених пеленою очей,
запахів, звуків, голосу.
Його турбувало, що вона не чула себе, та ухиляючись, вона прагнула щоб ліки були засвоєні остаточно і її душа не заспокоювалась, поки його сперма не наповнювала тонку резину презерватива.
І в такі миті їй здавалось, що свідомо заповнювати себе ним, робить її більш щасливою, а ніж шалена єдність, опісля якої вона без пам'яті розхристана на ліжку.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design