Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95756

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 3863, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.191.132.194')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Службова переписка

Куди подівся сніг (на конкурс)

© Sector, 26-02-2007
Розібратися в причинах відсутності снігового покриву в Заліщиках Тернопільської області України, виявити винних, вжити адміністративних заходів щодо покарання, терміново вирішити ситуацію.
Генеральний директор Небесної канцелярії.

Виробництво снігу – в межах рознарядки за традиційною рецептурою, обсяги готової продукції передано у відведені терміни на перевалковий елеватор.
Директор по виробництву.

Якість отриманого снігу не відповідала святковій. Кількість отриманого снігу була нижчою за вказану у снігово-транспортній накладній. Ми комісійно відібрали проби снігу та відправили на експертизу до небесної лабораторії.
Директор снігового елеватору.

На перевезенні тої партії було залучено сніговита 1011011. Нестачу при перевезенні снігу він пояснив кепськими погодними умовами та вибоїнами у хмарному покритті, через що мав місце незапланований снігопад на Африканському континенті.
Директор транспортного забезпечення.

Хто це возить сніг через Африканський континент? Цей трафік не було погоджено з плановим відділом.
Головний економіст.

Постачання снігу через Африку було зумовлене необхідністю резервних поставок до північної півкулі з Антарктиди. Поставку було узгоджено з департаментом вітрів та департаментом температур. За їх сприяння поставка снігу відбулася з найменшими можливими втратами та якнайшвидше. Звісно, випадково було збільшено цільовий сегмент користувачів снігу. Але хто б залучав антарктичні резерви, якби не нестача виробництва снігу в Арктиці.
Директор транспортного забезпечення.

Виробниче обладнання арктичного куща застаріло фізично та морально, і не відповідає сучасним вимогам та все галактичним стандартам ICE 9001. про це знає вище керівництво Небесної канцелярії, якому неодноразово доповідалося про це. Креокамери зносилися і стає дедалі важче підтримувати снігову шапку земної кулі, скоро нам усім доведеться зняти шапки, змінити лижі на ласти, а дружинам шуби на бікіні.
Директор по виробництву.

Значить так. Нестачу снігу при перевезенні утримати зі сніговита 1011011. мене не цікавлять ваші проблеми. У Заліщиках має випасти сніг до нового року!
Генеральний директор Небесної канцелярії.

На складі відсутні снігові запаси, не рахуючи залишків неліквідів (червоного снігу із домішками заліза).
Директор снігового елеватору.

Скільки ви можете тримати усілякий непотріб на складах! Негайно скиньте червоний сніг! Хто в нас найбільше завинив з клієнтської бази? Заліщики забезпечити високоякісним снігом!
Генеральний директор Небесної канцелярії.

Наші потужності зайняті безперебійним виробництвом, останню аварію креокамер, що призвела до глобального потепління на 1 градус річних усунуто. На жаль, не надовго. Навряд чи ми встигнемо постачити сніг до Заліщиків вчасно.
Директор по виробництву.

Переорієнтувати поточні транспортні потоки із доставки снігу.
Генеральний директор Небесної канцелярії.

Як?! Сніг постачається по проплаченим контрактам, ми вже попередили гідрометеоцентри про місця вивантаження снігу.
Комерційний директор.

Перенаправити транспортні потоки! Дати нові рознарядки всім фронтам!
Генеральний директор Небесної канцелярії.

Щойно повідомлено всім сніговикам про зміну атмосферних фронтів у подорожніх листках сніговиків-морозовиків.
Секретар Небесної канцелярії.

Добре. Стосовно нашої стратегії, мушу зазначити, що маємо доволі сумні перспективи, підвищення вмісту вуглецю в атмосфері ускладнює роботу креогенних камер. Перший дзвоник був за часів Ноя, коли ми втратили з-під крижаного покриву пів Європи, нині ми ледве утримуємось на двох стільцях-полюсах. Ми неодноразово висилали інформацію користувачам, та все безрезультатно. Але не все так прикро. Наші колеги з Підземної канцелярії гратулюють про скорочення запасів нафти, газу та вугілля, які зійдуть нанівець за півстоліття. Настануть добрі старі часи коне-волової доби!
Генеральний директор Небесної канцелярії.

Щойно надійшла інформація про транспортну аварію сніговиків, викликаною накладенням траф-фронтів. Японію засипало снігом.
Секретар Небесної канцелярії.

Все, більше снігу до березня в нас нема, це кінець.
Директор транспортного забезпечення.

З якими відморозками доводиться працювати! Та в солярії я вас бачив з такою роботою, у білих ластах! Сто джоулів на ваші настові дупи! Це вам так не минеться, будете плакати потікшими холодильниками, брак виробництва позаторішнього снігу! Що перетрудилися?! Всіх у відпустку, НА КАНАРИ!!!
Генеральний директор Небесної канцелярії.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Резолюція: Знайти винних і повішати за яйця

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© М.Гоголь, 27-02-2007

А звинуватять гідрометеоцентр :)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Оксанка Яблонська (Оленка Прекрасна), 26-02-2007

Жаль! Жаль, что нам так и не удалось послушать начальника транспортного цеха! ;)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Хведір Лис, 26-02-2007

це мабуть треба прийняти на конкурс

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Начальник траспортного цеху, 26-02-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.73997592926025 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …