-Купідон Амурам, дозволяю виліт, три, два, раз, щасти вам, хлопці.
-Амур-альфа іду на злет.
-Амур-бета іду на злет.
-Амур-гамма злітаю.
-Амур-альфа амурам, курс 348.
...
-Амур-альфа Купідону, бачу ціль. Прошу дозвіл на виконання місії.
-Купідон Амуру-альфа, ідентифікувати ціль.
-Амур-альфа Купідону, ціль ідентифікована за місцерозташуванням. Прошу дозвіл на виконання місії.
-Купідон Амуру-альфа, даю дозвіл на ураження цілі легкою зброєю.
-Амур-альфа амур-групі, виходимо на позицію, ураження цілі легким фліртом.
-Амур-бета лідеру амурів, погана видимість, ціль задимлена нікотином.
-Амур-гамма лідеру амурів, автонаведення не спрацьовує, потрібний ближчий контакт.
-Амур-альфа амурам, я вам дам контакт.
-Амур-дельта лідеру амурів, то куди стріляти? Можемо поцілити в місце на певній відстані від органу, відповідального за почуття кохання.
-Амур-альфа Купідону, погана видимість, ціль задимлена, прошу дозвіл на масовану атаку.
-Купідон Амуру-альфа, ви мені цілий квартал розбомбити хочете? Ідіть на зниження.
-Амур-альфа Купідону, подальше зниження неможливе, район насичений отруйними випарами.
-Купідон Амуру-альфа, використовуйте радар помадонаведення. Враховуйте поправку, серце знаходиться на 24,5 см лівіше-нижче масового розміщення помади.
-Амур-альфа Купідону, радар помадонаведення ввімкнено, встановлено масове локальне скупчення помади. Вогонь.
-Амур-альфа Купідону, ціль не відповідає на легкий флірт. Ціль не уражена.
-Амур-альфа амуру-бета, виходимо на перехресний легкий флірт.
-Амур-бета амуру-альфа, зрозумів, виходжу на позицію.
-Амур-альфа Купідону. Ціль не уражена.
-Купідон Амуру-альфа, міцна ліщинка. І жодних ревнощів?
-Амур-альфа Купідону. Ніяких ознак ураження.
-Купідон Амуру-альфа, даю дозвіл на козир.
-Амур-альфа Купідону, зрозумів, виходимо на кохання з першого погляду.
-Амур-бета амуру-альфа, у зоні розміщення цілі відсутні гідні претенденти на виконання місії кохання з першого погляду.
-Амур-альфа амуру-бета, на війні, як на війні.
-Амур-гама амуру-альфа, у зоні розміщення цілі локалізовані п’ятикласник з підручником алгебри, пенсіонер та Петрович на дивані.
-Амур-альфа амуру-гама, хто такий Петрович?
-Амур-гама амуру-альфа, неможливо ідентифікувати, район сильно загазовано.
-Купідон групі амурів, п’ятикласник та пенсіонери однозначно не відповідають місії, залучайте Петровича для її завершення. Додаткові відомості про Петровича?
-Амур-бета Купідону, радар помадонаведення – негативно. Радар серцебиття – позитивно. Радар вусів – позитивно.
-Купідон групі амурів, давайте Петровича!
-Амур-альфа Купідону, Вас зрозумів, іду на позицію для виконання цілі. На позиції. Є!
-Амур-альфа Купідону, ціль уражено Петровичем. Повертаємось на базу.
-Купідон групі амурів, молодці, вертайтесь на базу.
...
- Купідон групі амурів, місія провалена. Хто такий Петрович?!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design