Оператор, навмання, вихоплював камерою з розбурханого натовпу в Донецьку, рукописні плакати. Чого тільки там не писали люди. Але один такий шедевр, нацарапаний нетвердою рукою, мене вразив наповал, його тримали дві миловидні жіночки, а на йому, чорним по білому, був напис: «Мы не любим Украину». Так і хотілося запитати в них: А хто ж вас, сердешних, примушує любити нашу Неньку? Ну, стояли б ви десь на роздоріжжі в Ростові, чи Нарянмарі і тримали такий плакат, було б всім зрозуміло: жіночки живуть в Росії тому, що не люблять Україну. А то живуть в Україні, їдять її хліб, і її ж не люблять – не логічно, мабуть з головами щось неладно. Може вони люблять країну Жиригімновського? в котрого на язиці все те, що в голові того, хто зібрався всіх замочити в унітазах, тоді тут і Зігмуд Фрейд не допоможе. А ще, більшість росіян (а заможні на всі сто відсотків), на словах, люто ненавидять Захід, але полюбляють їх машини; на західний манер одягаються і вбуваються, а не ходять в рубищах і лаптях; на Заході відпочивають і там же купляють нерухомість; завидують їх порядку і високому рівні цивілізації, та й гроші, в кінці-кінців, вивозять туди ж, бо там надійніше – прямо якесь роздвоєння особистостей. О, всіх треба провести до психіатра на Майдані, може мозок вправить.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design