Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50953
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 38340, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.205.5.65')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Смачно

© Margarita, 19-04-2014
Гугл і блимаюча риска, з якої починається світ. До якого я не маю запитань. Хіба що – чому ж все-таки літає літак? І яка в тому льоті різниця з літанням птаха? Робочі руки вже не так справно шльопають анархічним алфавітом ноутбука. Або бути юзером, або роботом. Якщо багато працювати руками – не розгинаються пучки, закляклі у праці. Більше не пишу про себе романів. Руки не романтичні. Художні книжки купують читати лише ті, хто їх пише, чи колись збирається написати. Але не кредо. Реальність успішності вимірюється купівельною спроможністю. Якщо писати – то не згірше Іздрика. Але тоді викреслити зумисне читацьку публіку, молодшу 25 років. Бо чим старший – тим вище вбачаєш землю і всяке суще на ній. Все одно – життя не вистачить, щоб подорослішати. З усіх тих треба, що розумієш, можна тільки понадкушувати і не наїстися ніколи. З такої позиції легко зрозуміти – навіщо планеті стільки людей – щоб бідкатися все життя над кількома квадратними метрами певної області знань, культивуй – скільки маєш можливості. У кожного розмір плантації - особистий. Хтось вважає, що владний над усіма землями, а хтось запізнився до себе на купу років. Жити і боятися свого дихання. Ніхто не переконає, що це не страшно. Ні, тільки не думати про те, що хочеш писати. Але якщо не напишеш – не справджуєшся, не відбуваєш термін, перетворюєшся на зимовий ранок, що довго не приходить. Кажуть, що так можна згубити життя  даремно. Якщо собі не видно, тоді кому? У тому шаленство пошуку. Хочеться просто сипати словами – як великодніми посипками на білий липучий гіпс вічності, з’їдений на ранок найпершим. Бо смачно.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

Кредо

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Ганна Фельцан, 22-04-2014

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Михайло Нечитайло, 20-04-2014
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0183110237122 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …