Кожна частинка мене світиться і радіє, коли ти є. І навіть коли тебе немає поруч, достатньо лиш думки про тебе аби світ став барвистим, яскравим та веселкобарвним.
Ти для мене багато значиш, хоча ми й ледве знайомі.
Можливо, ти моя фантомна ілюзія ... і, можливо, було б легше якби це було так справді ...
***
Тоді на вершині гори гуркотів тяжкий звук безглуздості - пусте відлуння мене та інших.
Біля витоку річки я кидала камінці, щоби почути хлюпотіння води. Але постійно промазувала і всі камінці глухо котилися в безодню - один за одним падали в провалля і морок ...
Єдине, що додавало надію - дощ. Спочатку дрібні краплинки створювали тихі нотки симфонії забуття, ефір обіймав бризки і породжував свіжість. В оркестрі час від часу блищала блискавка , наповнюючи всіх синіми іскрами і забавляючи нас своїм різким реготом.
З боку здавалося, ніби велетень могутнім і точним рухом розсікає небо, ніби цей гул був навмисним. Все йшло своєю чергою і нічого не змінювалося. Краплі потихеньку знаходили притулок у землі, волога покривала всіх ... і все розчинялося в запаху зелені та квітів. Нам снилося, наче темрява прояснюється, наче зверху посміхається місяць і тисячі тисяч зірок дивляться на нас...
Одного разу мене розбудив ранковий вітерець. Сутність його голосу була і незвичною, і якоюсь на диво знайомою одночасно. Мелодія була то плюшево м'якою, то металево суворою . У манері відчувалася і розсудливість , і грайливість. І це все було тільки в ньому одному. У ньому не було тих підступності й лукавства як у слизьких обіймів болота біля струмка або як у бруду біля підніжжя трав після дощу. Була тільки простота. І чомусь саме його голос здавався мені таким солодким, що навіть не хотілося прокидатися ...
І ось я відкрила очі. Біля мене шмигнув промінчик світла. Він випромінював тепло і турботу ...
***
Мені подобається дивитися як твої оченята-гудзички поблискують маленькими вогниками.
Тільки от сказати все це тобі я не можу. Боюся, що моє недоладне відлуння буде для тебе тупим гулом.
Я б хотіла обійняти твоє тепле яскраве сяйво. Тільки боюся, що ти тоді вже не будеш поруч.
Я рада, що зустріла саме тебе. Тепер, коли дощ вщухає, а сонце освітлює останні дрібки крапель, я відразу згадую про тебе. І відчуваю свіжу прохолоду і ніжне тепло. Тепер, я кінчиками вій малюю веселку. І небо поруч грає барвами всіх кольорів. А, раптом, ти помітиш?
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design