Тоді було за половину сьома й хлопець обережно, закинувши рюкзак, рушив обійстями на вокзал. День був сухий та зимний як на світлу пору - весну. Натовп щоразу зростав, люди необережно вибігали-забігали в хмару люду, а юнак йшов збоку. Через погану дезіфекцію рана вздовж руки почала кровоточити. Він зупинився, витягаючи чисту хустку, та раптом один з космічних тіл з невиміряною швидкістю влетів у перешкоду. Довготелесий чоловік зорієнтував погляд на вугільночорному хлопцеві, котрий стояв скраю Будинку профспілок й витирав розірвану (!) руку.
- А чтоб тебя, окаянный ! Чего между людьми ползаешь, заразу передаешь, - вилаявся пан.
- Вибачте, брате, сили трохи полишили, зараз піду.
- Гляди-ка, Игорь! Я тут хохла надибал, во умора
- Так чего стоишь, бей урода !
***
Коли в голові вимер нестерпний гул болю, Тарас зміг роздивитися довкола. Кров, знову він серед моря червоної. Обтерши обличчя, юнак піднявся із засміченої дороги й малеькими кроками, щоб не впасти остаточно, пішов у зал очікування.
Тараса не прийняли на лаву серед звичних гостей, тому він влаштувався на підлозі. А жінка, яка з криком заявила :"Не місце бомжам среді нас ", нагадала йому Київ. Та пані була одною з тих, кого Тарас виносив з вогню й куль. Той самий "бомж"
Прибуття поїзда оголошено. Залишилось чекати годину й десять хвилин. Хлопець довго згадував того чоловіка, який першим вдарив. Його звали Ігор. Його звали собакою режиму. Його звали Б...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design