Так трапилося, що цей новий рік розпочався у лікарні, куди я потрапила зі своїм синочком. Та ще і двічі… Зима також не дуже радувала своїм гостюванням. Прийшла без білої пухнастої ковдри, без колючих морозів. Все склалося до купи – і хвороби, і «гнила» погода на вулиці, і зимова депресія. Але, коли здається, що все безнадійно погано, ось тут і починаються дива.
Сніг пішов, зима настала і хвороба у мого синочка також почала відступати. Що ще потрібно занепокоєному материнському серцю!? Тепер там оселився мир та спокій.
З самого дитинства я боялася лікарень. І той страх, мабуть, і досі переслідував мене. Але, що вдієш, коли ТРЕБА… тож я не пручалась. Я вирішила подивитися на ситуацію під іншим кутом. У мене була можливість трохи відпочити від хатньої роботи, прочитати улюблені книжки, привести свої думки у порядок, приймати відвідувачів, дозволити попіклуватися мною. І зима також не забарилася з подарунками. Нарешті, вона вкрила все довкола своєю ковдрою. Нарешті, подарувала морозяні дні та блакитне небо з сонечком, якого я так давно не бачила. То було дійсно подарунком у ті важкі часи.
Одного сонячно-морозяного ранку, коли мій малюк спав, у мене була чудова можливість споглядати як іскриться сніжок у світлі сонця. Це була непередавана краса! Мені відразу згадалося, що ж дійсно робить мене щасливою. Це і жовтнево- листопадова осінь, з її кольором гарбузика і запахом зів’ялого листя. Це і осіння сімейна фотознимка дорогою подругою; в’язані шалики від брата із закордону; подарунки зроблені власноруч і подаровані від чистого серця; отримані квіти на народження донечки; просто блакитне небо і прогулянки під ласкавим сонечком. Напевно, в такі миті розумієш, що щастя в простих речах. І тому я їх записую, щоб одного разу, коли на душі буде геть погано, прочитати і згадати, що дива нам дає Всевишній… Щоб ми були вдячними.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design