Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51004
Рецензій: 95750

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 37805, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.119.213.235')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Кохана

© Олександр Гошилик, 11-02-2014
- Доброго ранку, сонце, уже проснувся? У мене є декілька подарунків для тебе. – такими словами розбудила мене моя Ася. Її посмішка, вона і так красивіша за всі слова які тільки може сказати людина, а її голубі очі, потонути б в цих двох океанах, забуваєш що живий, втрачаєш розум, стаєш кам’яним і губиш себе в очах цієї 160-сантиметрової відьмочки. Ах, я не можу зрозуміти що насправді яскравіше, вранішнє сонце чи її погляд? Обняти б, поцілувати… Але руки в мене зайняті. Вона притиснула їх своїми маленькими колінками до ліжка. – а ось мій перший подаруночок.
З посмішкою на лиці вона легенько нахилилась до мене і ми ледь-ледь доторкнулись губами. Її волосся лагідно опустилось на моє лице і залоскотало, її чудове чорне волосся. Оце я розумію прекрасний початок ранку.
- Я дещо підготувала для тебе, я знаю що ти не дуже любиш дорогі подарунки, ну загалом тримай. Купон на виконання будь якого твого бажання. Використай його розумно, дарю один, щоб не зазнавався. – посміхнулась, підморгнула, поцілувала. Вона чудова. Я не можу вимовити ні слова і просто милуюсь нею, в такі моменти ти й починаєш вірити в бога. – Ну що витріщився, Саш, а де слова подяки? Ау, ти живий?
Ударивши мене легенько по носу запитала вона.
- Вибачте міс, я в раю?
- Дурачок. – Сміх, поцілунок. Так, це саме вона, друга моя половинка, друга частинка мене.
-  Якщо так то що тут забула така спокусниця?  - сміх, стони. Її чудовий голос, її запах, її тіло…
Холодний дощ приводить до тями. Не дозволяє потонути… Ну чому!? Чому вона? Чому не я? Чому сьогодні? Чому!? Сльози змішались з кров’ю, мокре чорне волосся, тихе ледь чутне дихання, тихий шепіт: «коханий»… Закриті очі, зникла посмішка..
- Не помирай, ні, зачекай! В мене є купон, пам’ятаєш? Ти мені подарувала його, місяць назад, на мій день народження, пам’ятаєш? Тримай, я хочу щоб ти жила! Хочу щоб жила, хіба багато? Живи! Ася, живи! Де твоя посмішка? Посміхнись, ти будеш жити! – водій вискочив із машини підбігши до нас.
- Воннна самма, ннне я. Ввибачте…
- Не помирай, ти не можеш померти, не можеш… Купон, бачиш купон…  
Дощ, сльози, кров, крики і одне тихе «вибач». Останній раз її груди піднялись. Останній раз серце стукнулось, останній подих, останнє «вибач».

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© , 24-02-2014
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0448060035706 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …