Їх душі настільки схожі, що майже однакові. Вони ніколи не бачили один одного, бо ніколи не зустрічалися. А, може, й пересікались десь, та не звернули уваги на обличчя протилежної статті, під котрим ховалась копія власного «я». Так буває.
Можливо, вони не будуть разом в цьому столітті, бо завжди дуже квапляться кудись. Головні герої знаходяться в 21 столітті, де усі живуть в стані постійного цейтноту. Тут особа намагається випередити час, а тому постійно поспішає зробити щось: поспішає закохатися, поспішає виконати завдання, поспішає знайти роботу, поспішає додому, поспішає… Але йдучи у ритмі поспіху, не встигає жити.
Вони могли не зустрітися в нашому прекрасному та водночас жахливому світі, загубившись серед його метушні. Могли кружляти на протилежних роздоріжжях. Або могли зустрітись і не впізнати один в одному своє дзеркальне відображення. Не почути благословення з піднебесся і розійтися…
Їм не потрібно зустрітися. А навіщо? Вони не зможуть полюбити один одного, не зуміють цього зробити. Сучасні люди не звикли кохати особу за іі душу. Вони закохуються в що-завгодно: в зовнішність, в гроші, в соціальний статус, в преспективу, у вигоду, в свою мрію, в ілюзію.
Вони ще обов’язково будуть разом. Може,не в цьому часі та просторі, а в іншому, адже людські душі вічні. Їх душі вічні.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design