Роки, роки… Час невблаганно спливає. Не жаліє нікого. Зморшками влягається на обличчях, а тілу нагадує про себе болячками.
Інна Миколаївна саме святкувала свій День народження. Їй - 73 роки. Оце так дата. Й самій не вірилось, що дійшла до такої вікової вершини.
Так склалось традиційно, що у дні народження її брала в полон печаль. Сумні думки передавали одна одній естафету. Такий марафон журби міг тривати годинами.
Інна Миколаївна задумалась. Їй здавалось, що в душі вона та сама Інна що в 20, а от відображення в дзеркалі інше. Молода Інна заховалася серед зморщок.
Як би можна було відмотати життя назад. Чомусь, цінність існування вона усвідомила тільки на старості літ. Тепер пройшла б свій життєвій шлях по-іншому. Раділа б кожному дню, проганяла б проблеми посмішкою. Але, на жаль, машини часу не придумали.
Чорно-білий сценарій її життя. Будні намов написані на друкарці рядки, схожі між собою як брати близнюки.
А хто їй винуватий? Звісно вона сама. Це вона так складала пазли подій.
Пригадала, як болісно вона зустріла дату «40». Як тривожилась через появу першої сріблинки в волоссі. Це ж треба. А зараз вся голова в сивині і не тужить через це. Звикла. Їй б зараз ці 40. Ох, як би було добре.
Уявила себе сорокарічною. Всміхнулась. Й на душу навіть полегшало, не так гірко стало.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design