Рука з надією потягнулася до гаманця. Що там залишилося? Якщо не вистачить віддати борг будуть проблеми. Доведеться щось вирішувати.
Та на світло витягнув лише самотні п’ять гривень. Все.
А! Сьогодні ж вибори! От і вихід. Можна закластися, що не бракуватиме покупців голосів.
Час виходити. Перевірити замки. Хоча… Що тут красти?
Бридкий дощ зі снігом налипає за комір куртки. Черевики грузнуть у багнюці.
Та от і школа. Тут сьогодні дільниця. Але всередину рано. Треба озирнутися навколо.
Ага. За рогом майнула тінь. Здалося? Чи хтось підморгнув? Час діяти.
Тихцем обійшов будівлю.
Якось неспокійно…
От і все позаду. Мети досягнуто. «Операцію» здійснено.
Так швидко і просто. Заповнити бюлетень, показати «замовникам» фото. Отримати гроші. І кінець.
Хіба та черга перед столами. Але то пусте. Головне в кишені оселилася новенька двохсотка. Якраз вистачить.
Та час з нею розпрощатися. Зараз ще один «пункт призначення».
Не втримався. Щоб не глянути на купюру. Хрустка і ще не погнута. Очі прикипіли. У Лесі Українки такий сумний погляд. А що це за цитата збоку? Раніше не помічав. Гроші і все.
Прочитав: « За правду, браття єднаймось щиро, єдиний маєм правий шлях».
Кров залила щоки. В кутику очей застигла сльоза. Мабуть від холоду?
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design