Літній сонячний день на площі Ринок манив на прогулянку. Промені гралися у стінах Ратуші та жартували з перехожими. Андрій стояв перед брамою Італійського дворика покритий золотистою фарбою «живої статуї». Він був частиною композиції. Поруч в різних позах застигли «золоті», «срібні» і «бронзові» тимчасові товариші. Він встигав помітити вишуканість «скульптур», плавність жестів перед туристами-фотографами, радів святу, що створював разом з ними. Йому хотілося уявити себе «духом міста», подобалися панянки, що в своїх довгих сукнях несли перед собою льодяники, наче частинки веселки. Він любив своє місто і радів людям, що проходили старовинною бруківкою. Несподівано хлопець помітив групу студентів, що жваво переговорювалися. То були його однокурсники, що гаяли вихідний. «Тільки б не впізнали» - промайнула думка. Та в гримі це було не можливо. Так він непомітний. Небезпека проходить повз. Не зачепило. Проминуло. Та серце калатало все швидше. Стало спекотно під фарбою. На мить запаморочилося в голові. «Який сором» - застукотіло у скроні. «Навіщо я це роблю» - стрімко псувався настрій. Свято ставало каторгою і час застиг спекотним бурштином. Все змінила мить. Украинский марафонец Сподин Игорь оставив за спиной более молодых бегунов.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design