Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51000
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 37394, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '13.59.218.147')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Проект

ЄвроМайдан. ІСТОРІЇ ЛЮДЯНОСТІ

© Слава Світова, 11-12-2013
З дня на день ми з вами слідкуємо за тим, як пишеться нова історія України! Мільйони людей, відкинувши страх і байдужість, ідуть на майдан – захищати своє право називатися Людиною. Незважаючи на невдалі спроби влади придушити це народне повстання, дух, запал, шалена енергетика і позитив народу живе! Ми є свідками безпрецедентного сплеску Людяності, Добра, Милосердя, Надії та Взаємодопомоги!

Щодня у соц.мережах тисячі людей публікують неймовірні історії! Про 90-літню бабусю, котра прийшла на Майдан підтримати молодь, і котру майданівці оточили турботою й теплом, аби їй було комфортно і затишно бути там. Про продавчиню магазинчику, котра нарізає ковбасу, почувши, що її купують, аби віднести на майдан. Про випадкових перехожих у метро, котрі віддають свої пакети з продуктовою провізією тим, хто їде відстоювати свої свободи. Про романтику перших знайомств, про братерство, про тепло чужих людських сердець, об’єднаних надією на краще майбутнє!

Читаючи такі історії, ми зрозуміли, що просто мусимо зібрати їх докупи, аби вони з часом не загубились у безкінечних віртуальних просторах! Такі добрі, справжні історії мають право жити на сторінках книги «ЄвроМайдан. ІСТОРІЇ ЛЮДЯНОСТІ».

Надсилайте нам ваші історії з ЄвроМайдану оcь сюди: SUNNYGEMINI@UKR.NET з поміткою в темі листа «ЄвроМайдан. Історії». Просто вкажіть ім’я та прізвище й поділіться добром!

Ми зберемо усі ці неймовірні розповіді, знайдемо редактора й видавництво, і усім нам на радість і на незабутню пам'ять буде чудова книга «ЄвроМайдан. ІСТОРІЇ ЛЮДЯНОСТІ». Книга, яка даруватиме натхнення, зігріватиме, викликатиме сльозу і усмішку, розповідатиме нашим наступним поколінням про те, що українці – найпозитивніша й найдобріша нація!

Ми чекатимемо на ваші розповіді!
Деякі з історій ми уже самостійно знайшли і зберегли у окремій теці «ЄвроМайдан».

Давайте разом зробимо це!
З усмішкою та надією на перемогу,
Творча команда проекту «Каралєвна» (www.karalevna.com.ua)

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Чудовий проект

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Микола Цибенко, 13-12-2013
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.6464538574219 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …