Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 37031, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.91.249.156')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Два погляди на вечір у пабі 12-го червня 2011 року

© Ящірка, 29-10-2013
Ти його болиш десь в середині ©

Вечір 12-го можна описати двома словами: неймовірно добре. Їй було неймовірно добре тулитися до нього за столом пабу, чути його руку на талії – несміливу спочатку і нахабно-розкуту ближче до опівночі. Ці дотики та алкоголь дарували їй еротичні марення і тепло.
Ранок. Твереза буденність облила її крижаним душем. Порожньо. Лиш запах його сигарет, який увібрала її сорочка, нагадував про вчора. Його поруч не було.
Вона  знає, що наступного разу він з’явиться так само раптово і не скоро. Десь через рік. А може, вони вже не побачаться взагалі. Бо обидва знають, що не створені одне для одного. Їм просто добре разом.

Вона.
Не вірю. Це несправедливо, нечесно. Неможливо! Це боляче. Від суму і нудьги не знаходжу собі місця. А ти про мене, мабуть, не згадуєш. Ти не пишеш. Воно і правильно. Часті зустрічі вбивають кайф. За це я тебе і обожнюю. Ти все і сам розумієш. Без нарікань, я тебе приймаю і звільняю від дурних смс. Дозволь попросити тебе лиш про одне: не зникай з мого життя назавжди.

Він.
Сьогодні зранку зустрів кохану в аеропорту. Вона зраділа, як і я, тиждень не бачились все-таки!
А з малою вчора було добре. У мене з нею якась дивна спорідненість душ. Разом нам, звісно ж, не бути. Але чорт забирай, з нею добре. З нею неймовірно добре!
Запрошу її якось знову на пиво.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.8054940700531 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …