2. Джентельмену не личать емоції, які не можна виразити стандартними смайлами.
3. Рукописи не горять. Горять вінчестери.
4. Якби розробники першого бравзера Мозаїка переймалися питанням, а що саме можна переглянути нашим оглядачем, Інтернет ніколи б не відбувся, бо жодного веб-сайту тоді ще не було. Їх не розробляли, бо не було програми, якою б можна було їх переглядати. А програм не розробляли, бо... Коли розглядають проблему курки та яйця чомусь завжди проходять повз роль півня.
5. Картина невідомого художника. “Письменниця Ганна Барвінок знаходить в кабінеті письменника Пателеймона Куліша деталь жіночого вбрання письменника Марка Вовчка”.
6. Щасливий не той шлюб, в якому не сваряться, а той в якому на одну сварку припадає п’ять примирень. Науковий факт.
7. Ще одна картина невідомого художника. “Микола Янович Азаров таємно пише в своєму кабінеті український роман “Хіба ревуть воли, як ясла повні – 2”, щоб потім опублікувати його в Швейцарії під псевдонімом Панас Мирний”
8. Наш Давид кидав у Голіафа яйцем.
9. В інтернеті кожен користувач в решті решт потрапляє саме туди, де йому цікаво. Футбольні фани – до Шурика. Геніальні поети – на ГАК. А вся решта – на порносайти.
10. Колись в Карамзіна попросили охарактеризувати інтернет однією фразою. “Крадуть контент,” – відповів Карамзін.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design