Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51027
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 3680, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.118.120.204')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

Гітлер і собака

© Максим "Січеславець" Беспалов, 19-02-2007
Коли Гітлер був маленьким, його вкусив собака. Собака виріс і забув. А Гітлер виріс і не забув. І тому, коли він став дуже дорослим, то, потираючи місце давнішнього укусу, наказав винищити всіх євреїв.
Чому євреїв?
Так італійці же були союзниками!
А собака, який укусив маленького Адольфа, тим часом став дорослим псом і навіть балотувався до Рейхстагу, але програв кандидату від націонал-соціалістичної партії.
Якщоб Борман знав, що саме керувало Гітлером під час антиєврейської кампанії, то до євреїв приєдналися б і русини. І не було б ніякого Ворхолу.
Але історія керувалася власними планами на своє майбутнє.
Євреї мужньо сприйняли свою долю і, весело заповнивши потяги, поїхали освоювати Освецим.
У цей час Елвіс Преслі ще був маленьким і не мав власної думки щодо всього цього. Може, це й на краще.
Якось Гітлер поїхав у Вінницю, бо чув від Ейншейна, що у цьому місті гарні дівчата і добрі врожаї картоплі.
Дівчата Адольфа не вельми переймали через те, що його в дитинстві вкусив собака. А от картоплю він полюбляв.
Буває, вийде на город, піде до грядок із картоплею, викопає руками бульбу-дві і так і почне їх їсти сирими. Дитя!
Чим саме Гітлер займався під час своїх постійних перебувань у Вінниці, невідомо. Але в архівах місцевої міліції залишився протокол від 28.05.1942 року, у якому йдеться про те, що громадянин Гітлер А.Е., перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння, почав чіплятися до громадянина Шухевича Р.Й., що також перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Сварка переросла у бійку, перервану втручанням наряду дружинників. Обидва учасники бійки були затримані та проваджені до найближчого відділення поліції.
У відділенні Гітлер продовжив ображати свого опонента, працівників поліції та їх добровільних допомічників із складу місцевого населення, лаявся німецькою мовою і навіть укусив офіцера, аргументуючи свої дії словами: "Я - Гітлер!" і цитатами зі священої книги німецького народу "Майн Кампф".
Біографи Гітлера вважають, що приблизно у той самий час Гітлер був змушений звернутися до стоматолога.
Вранці стрезвілі громадяни Гітлер і Шухевич були відпущені на волю і, кажуть, від'їхали від відділення однією таксівкою.
З цього приводу доречно б було згадати історію, що відбулась, коли Гітлер ще працював водієм таксі.
Не всі знають, але колись Адольф був культовим персонажем у середовищі мюнхенської таксівської громади та пасажирів столиці Баварії.
Тоді майже увесь Мюнхен знав цього кремезного білявого парубка за кермом сріблястого Лорен-Дітріху. Його поважали колеги, любили пасажири, кохали гарні дівчата. А все через його красу та неперевершене почуття гумору. Бува, сяде якийсь печальний єврей у таксівку із Гітлером за кермом. А той йому й анекдот про Гіндербурга, і свіжу плітку про Марлен Дітріх, і Сталіна спародіює. Всі його любили.
Але якось підсів до нього сумний підполконик Ісаєв, а Гітлер не зміг його розвеселити. А все через те, що його в дитинстві вкусив собака.
Після цього Гітлер відмовився під прибуткової кар'єри таксиста і пішов у політику.
Ось так йому той собака все життя зіпсував.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

якут

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© пшин, 17-09-2009

От собака ця собака (в першому випадку собака прикметник - типу поганий)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© В:тал:й, 19-01-2008

як звали собаку Гітлера?

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Хведір Лис, 23-02-2007

Собака і пес

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© , 20-02-2007

про таке не жартують!!!!!!!!!!!

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Олексій Тимошенко, 20-02-2007

чому????

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© deleted, 20-02-2007

стаття чи не стаття??

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© deleted, 20-02-2007

Очі в Сірка, що покусав колеса "Антилопи" таксиста Гітлера

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Бондаренко Ю.Л., 19-02-2007

Собака, пришитий за хвоста

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Люся Українка, 19-02-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.81277799606323 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …