А ти можеш бути слухняною - прошепотів хлопець мені у вуста.Звичайно,можу,коли міцними,наче стальні троси,руками мене притискають до стіни.Куди я подінусь від тебе?Була б моя воля,випурхнула,як пташка з твоїх "лагідних" обіймів.Високий на зріст блондин із сірими очима,які крижаною прохолодою дивились на мене,одним лише поглядом змушував мене трепотіти перед ним.-Чого тобі треба красуне,я ж кохаю тебе,я ладен,що завгодно віддати,лише б ти була моєю.
-Ти не любиш мене,якщо б любив відпустив і не завдавав такого болю.Я не впізнаю свій голос,мене переповнюють відчуття,але нотки відчаю видають моє хвилювання.
-Коли ти зрозумієш,усе,що я роблю,це для твого ж щастя.
-І змушуєш мене плакати кожного білого дня,теж для моєї користі?знову ці сльози котяться по моїм щокам,як не вчасно,я ж стримувалась із останніх сил.
-Боже,будь-ласка,не плач.Люба,що мені зробити,я не знаю...Блондин зменшує свій натиск на мене і переводить погляд на моє волосся.Торкається рукою одного пасма і цілує його.
-Відпусти.
-Що?Я не почув мила,що ти сказала?
-Відпусти.Одними лише вустами я повторюю це слово знову.
Піднімаю свої блікитні очі на нього.Він повільно відходить від мене на 3 кроки.Стоїть згорблений і дивитись собі під ноги.Його зачіска зовсім розтріпалась,білі пасма незграбно спадають на чоло.На вустах грає терпка і болісна усмішка.
-Ти вільна,красуне.Можеш тікати від мене.Хлопець піднімає голову.Його погляд значно красномовніший за слова,сповнений відчаєм і злістю,а також безмовною журбою.Мені жаль.Але картати себе,я теж не можу.Скількі разів було боляче мені,та я мовчки терпіла і усміхалася знову,хоча на очах бриніли сльози.Та не про це зараз.
-Дякую.Усе на що я здатна,слово вдячності.Замість тисячі слів і проклонів,я кажу йому дякую.Я з"їхала з глузду.
-І так,я вибачаю тебе за все.Не дочекавшись відповіді я швидко,аби він не передумав біжу чимдуж далі.Від нього.Від його слів.Від погляду,яким він мене проводжав,адже ще б одна мить,і напевно,я могла змінити своє рішення.
Вона побігла так швидко,що навіть не розібрала моїх слів,які я сказав напрощання.Відчуття,ніби я не дихаю.Час зупинився.Боляче.Дуже сильно болить.Б"ю кулаком стіну і на руці з"являються краплі крові.Біль переповнює мене.Не фізичний,а емоційний.Мені хочеться кричати,але я шепочу,хай ВОНА мене почує,хай вітер віднесе мої слова і нашепочі їй на вушко,коли вона розчісуватиме своє довге темне волосся.Моє серце належить лише тобі красуне...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design