Хмари пливли незвично швидко. Здавалося, щойно над нами була одна – а тепер уже зовсім інша. Мені вони тоді скидались на мільярди малесеньких клаптиків паперу, які хтось розірвав із надією, що написане ніколи не прочитають.
Так вони і розлетілись за вітром, який, як відомо, той ще пустун і любитель таємних історій. Він радо підхопив дрібні шматочки цього любовного листа (а я чомусь цілковито впевнена, що це саме любовний лист) і збив їх у купу, переплутавши так, що вже і не зібрати.
І як же мені кортіло простягнути руку, отак, лежачи горілиць на підстилці біля моря, щоб перевернути кожен із тих клаптиків-пазлів, які ще можна врятувати, аби прочитати слова, написані на звороті.
Годі й сподіватися скласти повну картину почуттів, але ж так навіть цікавіше – дізнатись чиюсь таємницю не до кінця; бути причетною, і при цьому нікого не викривати, а тільки лиш відчувати тремтіння думок, серця і рук, які похапцем шматувати цей папір.
«Занадто гарна», «чи можна», «відчув погляд», «зустрітись», «ніколи не дізнаєтесь». Мої здогади легко підтвердились, а от чи здогадується хоча б один із них, що ж насправді криється за її, як я собі уявляю, неприступним поглядом, або ж які почуття вкладено у його мовчазну, але таку щиру посмішку.
Якби вона – та, кому адресовано листа, таки змогла розгледіти слова, написані на клаптиках хмар, які, на жаль, пропливають вгорі занадто швидко…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design