Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 36311, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.81.222.152')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Казка для дорослих

Темна Трапеза

© Тед Лещак, 23-07-2013
Тернопільські таліби Тарас Твердохліб та Тимко Терещенко тісно товаришували. Терористи тусувалися транспортом – тибрили тротил, тактовно трусили товарняки та трасу Тернопіль–Теребовля. Тарас також тинявся територією тимчасового табору таджицьких танкістів, торгував там тютюном та трофейним тротилом. Тимко тримав теребовлянський тераріум та таверну “Триста тридцять табуреток”. Там творчий тандем таємно труїв техаських туристів тістечками тітки Теклі. Та тихцем тулила туди тухлу тріску, тюльку, тушкованих тритонів, тарганів, тарантулів та тельбухи трупів травоїдних тварин. Тарас турбувався, та Тимко твердив: так треба! Тітка тішилася торгівлею, трясла тканою торбиною. Тепле трико та тілогрійка тиснули товстезне тільце тітки – та топтала то трюфельні тортики, то телячі тефтельки...

Таверною традиційно текла текіла та тминівка, тверезі танцюристи танцювали танго та твіст, турецькі телеканали транслювали тупі телешоу. Та 13 травня трапився такий трафунок. Тоді транслювали тригодинну телепостановку трагікомедії “Тев’є Тевель” тель-авівського травестійного театру тіней “Трансмісія”. Тарас, Тимко та тітка Текля трапезували та тихелько теревенили. Тут трьох техасців таак тріпнуло та трусануло... То туристів трафили тухлі тельбухові тістечка. Терпець тріс!
– Трясця твоїй тітці! – Тарас тицьнув Тимкові. – Тікаймо!
– Та тіпун тобі! – тявкнув той, та тітку турнув: Тікай терміново!
Товстунка тремтіла та тривожно тупотіла тротуаром. Та торгашам таки трапився триндець. Техаські туристи тлумили тітку томагавками, Тараса таджицькі танкісти товкли травматичними топірцями, Тимка тими таки топірцями – тернопільські транспортники та туринські тіфозі (ті теж тусувалися тутечки). Три години – три трупи. Тетельківецький телеканал “ТурбоТехноТреш” транслював тему темряви Тіто та Тарантули.

Талібоненависники тріумфували! Трупи тонули Тисменицею, таверна тліла. Тепер там травичка, троянди та тендітні тюльпани. Тутешні театрали тролять тубільців тематичною трагедією “Техаські туристи, таджицькі танкісти, тернопільські транспортники та туринські тіфозі тлумлять Талібан”. Такий-то теракт, товариші!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

таміфлю треба

© George, 25-07-2013

таміфлю треба

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© George, 25-07-2013

270 слів на буку " т"

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Світлана Кедик, 23-07-2013
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.98329997062683 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …