Ото зачали ми з чоловіком свій бізнес. А як то сталося? Ліпше не питайте, дали нам на весілля всі по трохи грошей і ми спочатку думали, що стали страшенно багаті, хотіли навіть машину купити. Тільки, як виявилось, то дуже мізерні заощадження, іномарка нам навіть стара не доступна, а вітчизняного виробника ми не захотіли підтримувати, стало шкода себе і свого здоров'я.
З того відчаю і почався наш бізнес. Купили собачу будку в Тернополі на вул Збаразькій 16 і тепер лиш зуп. Шота Ручставеллі нагадує мені про мрії - заробити лаври на письменницькій стезі.
З кожнем днем стає все краще, розбудовуємо державу, підтримуємо розквіт економіки, прогресуємо. Але доходимо до висновку, що наші люди не вміють робити якісні речі і не вартують імпортних. Більша половина наших клієнтів то нажаль, одна біднота, їй не покишені навіть китайський ширпотреб. З власного гіркого досвіду знаю, що в попиті не те котре якісне, а те що дешевше. Але знання розходиться з ділом, я продаю німецькі берци. Дорогущі, як на нинішній день, та коли б я їх віддавала задурно і тоді б носом крутили, питаючи: "чого воно (взуття) таке тяжке?"
Недавно один кліент прийшов і довго стояв біля двох пар, дивився мацав і вагався брати чи не брати, нарешті ніби зважився, але бачу, ух, - ціна кусається. То по українському лиці легко прочитати, нарешті питає:
- а ті що дешевші чим гірші?
Я спочатку не зрозуміла, бо ціна на них однакова, а він знов:
-яка різниця між ними?
Кажу: - ніякої,
- а чого ж одні коштують 40, а другі 42?
- Та то ж розмір. - на тому моєму слові він розвернувся і пішов.
Люди ще живуть в іншій епосі, міряють по звичці все рублями. І мріють про "наші авто" комунізм і ковбасу по 20 к, напевне, наші чиновники належать то тої самої когорти мрійників.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design