Шановна адміністраціє ГАКу!
Виникла проблема з рецензією, яку я не писала. Творів Надії я не читаю, відтак не можу їх коментувати. Проте під її текстом з"явилася реца, підписана моїми іменем та прізвищем: http://gak.com.ua/review/74448 На ГАКу є можливість написати відгук, підписавши його будь-яким іменем, і тим хтось скористався. Тож і надалі цей троль може рецензувати, підписуючись чужими іменами. Виловлювати фальшиві коментарі - справа невдячна, не менш безнадійна - звертатися до неіснуючої совісті людини, котра не гребує такими прийомами, тому прошу адміністрацію сайту втрутитися, вирішивши не лише локальну проблему з однією фальшивкою, а глобально, програмно усунувши таку можливість.
Дякую, сподіваючись на реакцію,
з повагою,
Наталя
Молодость создана для веселья! Вы тоже так считаете, верно? Посмотрите, как развлекается российская молодежь в свободное от учебы время. Шикарное порно русских студентов создано для тех, кто ностальгирует по минувшим дням своей молодости и хочет хоть ненадолго окунуться обратно в эту атмосферу.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design