Друзі, друга весняна забавка починається вже сьогодні!
Цього разу змагаємося у написанні добрих рецензій на твори г@ківчан.
За виграш, - окрім задоволення від дослідження поезії і прози, - служать книги визнаних метрів фантастики та літературознавства.
Краща рецензія на прозовий твір принесе своєму авторові "Магус" В. Арєнєва.. Автор, який посяде ІІ місце, отримає "Артеґраунд".
Отож, аби взяти участь у змаганні, маєте обрати твір (вірш або прозу) з останніх надходжень (серед творів, які відображаються на Головній або - в рекомендованих творах), прочитати, проаналізувати, визначити:
1. Сильні сторони твору (навіть, якщо особисто вам подобаються інші прийоми і теми); 2. Автентичні складові (за якими літературними і технічними прийомами можна зрозуміти що цей твір належить саме цьому автору, за чим можна упізнати автора у вірші); 3. Слабкі сторони твору. 4. Залишити поради щодо вдосконалення твору, бажано - з прикладами.
І - бонусний, але не обов*язковий №5: навести твір будь-якого відомого автора, який для вас співзвучний з рецензованим твором.
Рецензія має бути опублікована не раніше 6 травня 2013 року.
Конкурсні рецензії потрібно публікувати під творами, які рецензуєте. Посилання на ваші рецензії варто публікувати окремим відгуком під цим оголошенням.
Усе це маєте змогу зробити до 28 травня включно. 31 травня буде оголошено переможців.
Журі (склад якого ви дізнаєтеся незабаром) обиратиме переможців за наступними критеріями:
Якщо ви бажаєте зберегти анонімність, маєте змогу скористатися спец.акаунтом.
Алгоритм дій наступний:
1. Скинути запит на пошту: gakivka@ukr.net - отримати ключі від акаунту.
2. Написати рецензію на обраний твір, назвати свою рецензію.
3. Назву рецензії і своє ім*я скинути мені на gakivka@ukr.net.
4. Чекати на оголошення переможців!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design