Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50943
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 35860, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '107.23.157.16')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Найкращий друг

© Олександр Гошилик, 29-04-2013
Життя знову зі мною на «ти». Воно ходило довкола мене, робило вигляд що ми не знайомі. Хотіло щоб я забув п’янкий аромат кохання, чарівну музику тишини і неповторну красу свободи. Воно оминало мене і на кожний мій поклик озиралось пустим поглядом, дивилось як на бездомного, в його очах було одне питання – «Чого ви хочете, ми  що, знайомі?».
І я змирився, моя душа стала пустою: мій друг, мій найкращий друг забув про мене. А колись ми разом святкували маленькі перемоги і розділяли поразки, приймали пліч-о-пліч жахливі удари батогом. Але ми вистояли, пережили і були разом щасливими. І одного ранку воно раптом забуло про мене, стоїть і дивиться як на чужого.
Немає нічого гіршого ніж пустота в душі. Вона як вакуум, а тіло-як пластикова пляшка. Воно просто не витримує тиску світу і згортається в клубочок, як маленька кішка що хоче зігрітись. Довгі дні, нереально довгі і виснажливі дні я прожив без друга. Ви скажете що життя жорстоке, а я відповім ні.
Воно забуло про мене тільки заради того щоб потім згадати, і ніби нічого й не було понести мене далі стежками, з новою силою, з новим натхненням. Воно дало мені відчути яке на дотик щастя. Його легенька, трішки шершава поверхня просто чудова, один дотик робить тебе безмежно радим, заповнює душу неможливо-прекрасним коктейлем приємних емоцій. Воно дарує надію.
Життя знову зі мною на «ти»… Принтер tsc te200 представляет собой супер мощную модель с высочайщей скоростю печати, незаменимый лидер на рынке продаж.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.8305780887604 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …