Вітерець легенько грає з його волоссям. Осіннє сонце ласкаво посміхається йому, заставляючи прижмуритись. Зелені джинси, червона куртка і яскраві голубі очі відділяють його від цього світу. Люди оминають його, а йому все одно. У навушниках грає старе добре AC/DC «шосе в пекло». І справді, куди він направляється, чи вкаже йому хтось перед роздоріжжям який саме шлях йому потрібно обрати, як вибратись з цього бетонного лабіринту… Він ходить уже давно, але так і не наблизився до виходу, ті самі будинки, той самий асфальт, та сама музика, яка хоч трохи зігріває душу.
Сівши під багатоповерхівкою він тихо заплакав, сльози легенько котились по обличчю і падали на чорні черевики. Сонце виблискувало в цих краплях, немовби підбадьорюючи його.
-Все, все марно, я ніколи не вийду звідси.
Він знову встав, витираючи сльози пішов далі, вперед. А що залишалось, ось так під будинком чекати смерті? Ні, краще померти в спробах піднятись ніж в смиренності.
Ззаду щось легенько доторкнулось до нього. Він озирнувся, і побачив лиш один листок, який лежав на плечі. Один листок в сірому місті де є тільки асфальт і будинки. Посмішка миттю вкрила його лице.
-Я уже близько.
І без жодної втоми юнак побіг, він забув про неї, забув і про сльози, забув про все. Його мрія скоро здійсниться, він вибереться звідси… Він стане вільним…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design